Oxhak me Bioethanol nga Toka - Made in Italy

18 Produkte
Viadurini Fire Design
lek 85.152,83 lek 106.441,04  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 30.378,85 lek 37.973,56  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 31.102,15 lek 38.877,69  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 16.504,53 lek 20.630,66  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 30.378,85 lek 37.973,56  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 31.102,15 lek 38.877,69  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 16.504,53 lek 20.630,66  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 34.784,44 lek 43.480,55  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 34.784,44 lek 43.480,55  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 16.307,27 lek 20.384,08  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 6.049,46 lek 7.561,83  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 204.695,56 lek 255.869,46  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 287.546,98 lek 359.433,71  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 215.939,69 lek 269.924,61  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 161.954,77 lek 202.443,46  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 149.395,55 lek 186.744,43  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 246.121,27 lek 307.651,59  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 123.027,76 lek 153.784,70  - 20%

Zjarrit Bioethanol dhe vatrat e dyshemesë të dizajnit italian për dhomën e ndenjes ose zonën e ndenjes

Një ide e përkryer për ata që kanë një zonë të gjallë me një dhomë të madhe të jetesës dhe unë dua një fireplace që përveç që është bukur estetikisht është edhe praktik dhe miqësor ndaj mjedisit. Por e përkryer edhe për ata që kanë hapësira në natyrë, ku dëshirojnë të vendosin një zjarrit tokësor.

Gama e produkteve të propozuara sillet nga vatrat e zjarrit bioethanol tokësor, ideale për tu vendosur në qendër të dhomës, siç janë ato të bëra me kutinë prej xhami ose për të qenë origjinale me strukturën trekëndore metalike, deri në ato me dimensione më të reduktuara.as zjarrit bioethanol çeliku në formë sferë.
Llojet e dizajnit ndryshojnë nga ato më të thjeshtat, për ata që e duan një stil minimal dhe të matur, tek ata që janë më të hollësishëm dhe origjinalë, deri te mendjet më eksentrike.
Farëdo stili që po kërkoni, në Viadurini do të gjeni produkte të prodhuara nga materiale me cilësi të lartë.

Zbuloni të gjithë koleksionin e vatrave moderne dhe cilësore të zjarrit bioethanol modern. Stafi ynë është në dispozicionin tuaj për sqarime të mëtejshme dhe t'ju japë më shumë informacione rreth produkteve. Ju mund të na gjeni në numrin tonë të telefonit, në bisedën tonë ose në adresën tonë të postës elektronike.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë