Termosifone per Peshqir Hidraulik Banjo Design dhe Kuzhinë - Nxehet me Made në Itali

  • Komente :
  • : 5,0
20 Produkte
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 65.684,47 lek 78.641,96  - 16%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 69.372,37 lek 84.323,31  - 18%
Viadurini Radiators
lek 527.867,95 lek 529.562,38  - 0%
Viadurini Radiators
lek 73.458,97 lek 95.686,03  - 23%
Viadurini Radiators
lek 82.230,18 lek 101.965,43  - 19%
Viadurini Radiators
lek 105.354,30 lek 137.449,00  - 23%
Viadurini Radiators
lek 177.816,55 lek 232.038,63  - 23%
Viadurini Radiators
lek 108.842,87 lek 170.141,72  - 36%
Viadurini Radiators
lek 214.795,20 lek 280.380,01  - 23%
Viadurini Radiators
lek 211.705,35 lek 246.590,89  - 14%

Hekurudha me peshqir të ngrohtë me ujë të bardhë dhe me ngjyra me forma gjeometrike për të ngrohur me dizajn

Në këtë pjesë do të gjeni zgjedhjen më të mirë të ngrohësve të peshqirëve për banjën ose kuzhinën.
Ju do të gjeni ngrohje me peshqir të bardhë, të zi ose me ngjyrë për të përshtatur aksesorin e arredimit në çdo stil dhe formë të nevojshme.
Ngrohje peshqirësh horizontale dhe vertikale, nga forma klasike dhe katrore deri tek ato më gjeometrike, duke u përzier moderne me dizajnzgjidhje dukshëm të vlefshme dhe luksoze.
Projektuar për dhoma ngrohjeje dhe për ngrohjen e peshqirëve të banjës ose peshqirët e kuzhinës.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në