Memory Foam dhe Dyshekët Latex - Made in Italy

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
50 Produkte
Viadurini Night Design
Lekë 47,638 Lekë 52,931  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 34,619 Lekë 38,465  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 46,232 Lekë 51,369  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 91,133 Lekë 101,259  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 70,865 Lekë 78,739  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 49,265 Lekë 54,739  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 64,282 Lekë 71,424  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 46,824 Lekë 52,027  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 107,629 Lekë 119,588  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 83,218 Lekë 92,465  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 73,602 Lekë 81,780  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 39,131 Lekë 43,479  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 94,684 Lekë 105,204  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 73,824 Lekë 82,027  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 81,813 Lekë 90,903  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 70,273 Lekë 78,081  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 73,602 Lekë 81,780  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 79,890 Lekë 88,766  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 53,260 Lekë 59,178  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 36,912 Lekë 41,013  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 39,501 Lekë 43,890  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 32,991 Lekë 36,657  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 61,397 Lekë 68,219  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 33,583 Lekë 37,315  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 42,756 Lekë 47,506  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 24,411 Lekë 27,123  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 89,950 Lekë 99,944  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 71,901 Lekë 79,890  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 49,931 Lekë 55,479  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 32,548 Lekë 36,164  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 18,715 Lekë 20,794  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 79,150 Lekë 87,944  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 64,282 Lekë 71,424  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 40,315 Lekë 44,794  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 50,671 Lekë 56,301  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 28,035 Lekë 31,150  - 10%
Faqe 1 të 2

Dyshek kujtese ose latex për gjumë të rehatshëm në dhomën e gjumit të dizajnuar në Itali.

A i dini të gjitha avantazhet e gjumit në një dyshek kujtese?
Në Viadurini ne ofrojmë për klientët tanë vetëm më të mirët në treg.
Kjo është arsyeja pse sot ne kemi vendosur t'ju ofrojmë këto dyshekë të bukura të shkumës së kujtesësprodhimit italian që mund t'i gjeni në shitje në internet në faqen tonë të internetit.

Shtë e rëndësishme të zgjidhni një dyshek që mund të mbështesë të gjithë peshën tuaj dhe ta mbani kolonën e rruazave në pozicionin e saktë.
Një dyshek kujtese quhet saktësisht sepse përshtatet në mënyrë të përkryer me formën e trupit tonë duke e mbajtur atë të pandryshuar.
Dyshekët e kujtesës janë të përshtatshëm për dhimbjet e mesit, shpinës dhe qafës së mitrës; ato janë gjithashtu me frymë, higjienike, hipoallergjike, elastike dhe antimagnetike dhe nuk kanë pjesë metalike brenda.

Stafi ynë është në dispozicionin tuaj për të zgjidhur të gjitha dyshimet tuaja në zgjedhjen e dyshekut të duhur dhe për të përgatitur një kuotë të personalizuar.
Për më tepër, nëse keni nevojë të blini një dyshek me porosi klikoni këtu dhe na dërgoni kërkesën tuaj.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro