Termosifona Elektrik ose me Uj të Bërë në Itali - Radiatorët e Banjove

  • Komente :
  • : 5,0
40 Produkte
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 65.684,47 lek 78.641,96  - 16%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 69.372,37 lek 84.323,31  - 18%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 143.927,75
Viadurini Radiators
lek 188.680,89 lek 246.092,52  - 23%
Viadurini Radiators
lek 125.986,61 lek 164.759,38  - 24%
Viadurini Radiators
lek 252.670,94 lek 308.288,44  - 18%
Viadurini Radiators
lek 158.779,01 lek 207.120,39  - 23%
Viadurini Radiators
lek 214.197,17 lek 257.455,23  - 17%
Viadurini Radiators
lek 527.867,95 lek 529.562,38  - 0%
Viadurini Radiators
lek 340.383,12 lek 444.042,99  - 23%
Viadurini Radiators
lek 73.458,97 lek 95.686,03  - 23%
Viadurini Radiators
lek 241.208,55 lek 314.567,83  - 23%
Viadurini Radiators
lek 82.230,18 lek 101.965,43  - 19%
Viadurini Radiators
lek 105.354,30 lek 137.449,00  - 23%
Viadurini Radiators
lek 177.816,55 lek 232.038,63  - 23%
Viadurini Radiators
lek 108.842,87 lek 170.141,72  - 36%
Viadurini Radiators
lek 214.795,20 lek 280.380,01  - 23%
Viadurini Radiators
lek 211.705,35 lek 246.590,89  - 14%

Hekurudhe me peshqir elektrik ose hidraulik të ndezur për banjën me një dizajn modern

Në këtë seksion do të gjeni një përzgjedhje të gjerë të modeleve që ju lejon të gjeni aksesorin e radiatorit që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.
Në fillim format që do të martohen në mënyrë të përkryer me çdo lloj  mobilje banjo: ju mund të zgjidhni modelin klasik të  ngrohësve të peshqirëve me tub të drejtpërdrejtë , të aftë të përputhen lehtësisht me banjat standarde; nëse, nga ana tjetër, duhet të pajisni një banjë më moderne , mund të gjeni modele me forma më shumë katrore, veçanërisht të përshtatshme nëse stili arkitektonik i mjedisit është veçanërisht rigoroz dhe në të njëjtën kohë elegant.
Nëse preferoni një stil më të dizajnit, mund të zgjidhni modele të ngrohësve të peshqirëve me tuba në krye.Për sa i përket ngjyrave, përveç metalit klasik, mund të gjeni radiatorë të zi mat, ose me shkëlqim, por edhe më shumë ngjyra imagjinare.
Modelet në shitje janë ideale për çdo banjë, por në varësi të nevojave ato mund të përdoren edhe në dhoma të tjera të shtëpisë, siç janë kuzhina, dhoma e ndenjes ose dhoma e ndenjes.

Për të zgjedhur peshqirin tuaj më të ngrohtë, vlerësoni llojin e funksionimit: elektrik ose hidraulik. Elektrike hekurudhor peshqir të nxehtë  është projektuar për ato banjo ku ngrohjes është i pamjaftueshëm, aq shumë në mënyrë që ajo duhet të jetë i integruar. Gjithçka që ju nevojitet është një prizë elektrike. Ky lloj i peshqirëve të banjës më  të ngrohtë nuk kërkon ndonjë ndërhyrje nga hidraulik.Nëse, nga ana tjetër, keni vendosur një sistem të veçantë, vendosni një peshqir hidraulik më të ngrohtë . Këto radiatorë njihen si  ngrohëset e peshqirëve për banjën  dhe kjo është për shkak të faktit se dizajni i tyre është krijuar për peshqir të varur dhe ngrohur . Mund të themi se çdo peshqir më i ngrohtë është një radiator projektuesi. Arsyeja është e thjeshtë: secila prej tyre ka një estetikë elegante dhe një dizajn tërheqës , dhe është e gatshme të plotësojë mjedisin duke përshtatur stilin e tij.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në