Plaids Batanije për Divan dhe Shtrat në Gëzof dhe Lesh - Made in Italy Tekstile Luksoze

1 Produkt

Pllakë për shtretër dopio ose sofas në lesh të pastër merino dhe lesh kashmiri ose gëzofi.

Pllakat që kemi zgjedhur i përkasin përzgjedhjes prestigjioze të zejtarisë italiane të tekstilit. Dizenjuar të zgjasë me kalimin e kohës dhe të jetë estetikisht i përshtatshëm për çdo mjedis për të ofruar momente të këndshme dhe të paharrueshme të relaksimit!

Për më tepër, pllakat për sofra janë një ide e shkëlqyeshme për t’i dhënë ose dhuruar, sepse askush nuk duhet të bëjë pa pllaka këndshme, të bukura dhe praktike të Viadurini.
Ndër batanijet me pllaka më të mira përmendim pllakën e leshit merino, butësinë dhe funksionalitetin e saj në lagështinë e kundërta përmes asaj që quhet "efekti i sfungjerit".

Funksionaliteti i shkëlqyeshëm plotëson hijeshinë me pllakën e arkave, me leshinpllaka dhe në fund me pllaka gëzofi.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro