Kolltuqe Zyre - të Mobiloni Studion tuaj me Stil

64 Produkte
Viadurini Living
lek 646.179,74 lek 969.319,45  - 33%
Viadurini Living
lek 158.180,98 lek 205.635,27  - 23%
Viadurini Living
lek 24.818,57 lek 29.768,33  - 17%
Viadurini Living
lek 42.759,69 lek 51.343,53  - 17%
Viadurini Living
lek 91.499,77 lek 128.179,42  - 29%
Viadurini Living
lek 21.728,70 lek 26.612,68  - 18%
Viadurini Living
lek 114.324,87 lek 140.239,84  - 18%
Viadurini Living
lek 109.939,27 lek 134.757,83  - 18%
Viadurini Living
lek 52.228,63 lek 64.189,39  - 19%
Viadurini Living
lek 60.302,13 lek 73.957,33  - 18%
Viadurini Living
lek 31.496,65 lek 38.673,11  - 19%
Viadurini Living
lek 162.765,93 lek 179.112,29  - 9%
Viadurini Living
lek 93.592,90 lek 130.970,26  - 29%
Viadurini Living
lek 87.612,52 lek 122.697,40  - 29%
Faqe 1 të 2

Karriget e zyrave ergonomike në lëkurë ose pëlhurë për studiot ose zyrat e punës për dizajn modern, të bëra në Itali.

Kolltuqe e zyrave, të propozuara në këtë pjesë të faqes sonë, janë krijuar dhe ndërtuar që zyrat ose zyrat profesionale të kombinohen me tavolina moderne.
Kështu që ju jeni një sekretar i thjeshtë ose pronar i një kompanie, keni një ulur në gjendje të mbështesë shpinën nga pjesa e poshtme e shpinës dhe e gjithë shtylla kurrizore është thelbësore për shëndetin fizik të qëndrueshëm.

Në këtë katalog kemi mbledhur kolltuqet më të mira ergonomike të zyrave për dizajn modern, të cilat mund t’i gjeni në treg me çmime vërtet të jashtëzakonshme.
Karriget e bëra në Itali janë bërë nga materiale me cilësi të lartë, të cilat lejojnë që ajo të zgjasë me kalimin e kohës duke ruajtur karakteristikat e tyre teknike.
Prodhuar me tapiceri lëkure ose pëlhure të personalizueshme për sa i përket ngjyrave dhe përfundimeve.

Nëse keni ndonjë pyetje ose dyshim, stafi ynë është i gatshëm t'ju ndihmojë ju gjatë gjithë procesit të blerjes: nga mbledhja e informacionit në fletët e produktit deri në mënyrat e pagesës dhe të transportit. Vëmendja jonë në zgjedhjen e produkteve me cilësi ka qenë gjithmonë shumë e lartë: ne duam t'ju garantojmë një blerje të sigurt dhe të lehtë të produkteve rezistente me kalimin e kohës dhe të bëra me materiale me cilësi të lartë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në