7 Premtimet e Viadurini

1 - Siguria e produktit:

Ne kemi hartuar një paketim të personalizuar për secilin prej produkteve tona në mënyrë që t'u garantojmë klientëve tanë se mallrat do të arrijnë të paprekur në destinacionin e tyre. Për materiale jashtëzakonisht të brishta siç janë pasqyrat ne kemi zgjedhur të përdorim kafaze, arka druri dhe kartona me një shtresë të dyfishtë polistireni për të siguruar mbrojtje më të madhe të produktit deri në shpërndarje.

2 - Siguria e transportit:

Transporti është po aq i rëndësishëm sa ambalazhi i mallrave, kështu që ne zgjedhim të përdorim vetëm transportues të specializuar për shpërndarjen e mobiljeve. Mallrat e blera do të dorëzohen direkt në shtëpinë tuaj me emërim. Gjithashtu sipas kërkesës është e mundur që të bëni dorëzimin në dysheme dhe më tej zgjedhjen e shërbimit Premium për montimin e produkteve direkt në shtëpinë tuaj.

3 - Shipping sigurimit:

Të gjitha dërgesat tona janë të siguruara si për udhëtim rrugor ashtu edhe për në det ose për ajër.

4 - pagesa të sigurta:

Në sajë të certifikimit SSL ne garantojmë pagesa të sigurta për blerjet tuaja. Informacioni juaj do të jetë i koduar. Të gjitha pagesat do të përpunohen nëpërmjet një server-to-server lidhje të sigurt duke përdorur SSL (Secure Sockets Layer) protokoll me 128-bit encryption dhe protokoll VeriSign.

5 - Lundrimi i mbrojtur

Falë certifikimit SSL ju garantojmë një navigim të sigurt në faqen tonë, duke garantuar që informacioni i shkëmbyer nuk do të jetë i lexueshëm nga palët e treta.

6 - Kthimet dhe rimbursimet e garantuara:

Viadurini pranon kthimin e produkteve të blera nëse komunikohet brenda 14 ditëve të punës nga data e mësipërme. Në përputhje me dispozitat ligjore (D. L. 185/1999) çdo klient në botë ka 14 ditë që të na informojë për qëllimin e tij për të kthyer një produkt, të paprekur dhe të papërdorur, në paketimin e tij origjinal. Pasi të marrim paketën në gjendje të mirë në depon tonë, Viadurini rimburson sasinë e produktit të kthyer, pa asnjë gjobë. Vetëm kostot e dorëzimit i ngarkohen klientit.

7 - Ndihma e vazhdueshme telefonike:

Ne u garantojmë klientëve tanë ndihmë telefonike 5 ditë në javë në 6 gjuhë me 21 linja ndërkombëtare gjithmonë aktive.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë