Tavolina Kopshti prej Tiku dhe Druri - Made in Italy

  • :
  • : 4,9
37 Produkte
Viadurini in the Garden
lek 111.633,71 lek 157.122,45  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 404.373,16 lek 526.458,57  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 369.188,61 lek 480.923,98  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 129.076,47 lek 168.506,09  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 110.836,32 lek 144.473,95  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 90.602,72 lek 118.193,18  - 23%
Viadurini in the Garden
lek 67.079,89 lek 85.728,71  - 22%
Viadurini in the Garden
lek 84.722,01 lek 105.404,15  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 741.865,78 lek 1.112.848,49  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 460.289,69 lek 690.434,54  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 404.373,16 lek 606.609,58  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 190.674,36 lek 286.061,37  - 33%
Viadurini in the Garden
lek 272.206,83 lek 381.049,70  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 269.415,99 lek 377.162,44  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 350.250,75 lek 490.390,92  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 387.927,12 lek 543.117,90  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 246.391,53 lek 344.968,08  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 73.359,29 lek 102.663,14  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 72.761,26 lek 101.865,75  - 29%
Viadurini Living
lek 134.259,47 lek 187.963,25  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 208.216,80 lek 291.443,71  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 195.857,34 lek 274.200,28  - 29%
Viadurini in the Garden
lek 138.744,75 lek 194.262,58  - 29%

Tavolina kopshtesh në dru tik ose druri të ngurtë për luksin e shtëpisë dhe të jashtme apo ballkon tuaj.

Dreamndrra e sezonit të verës të përcaktuar nga ditët dhe momentet e relaksimit të kaluar jo vetëm në det ose në pushime, por edhe në kopshtin tonë, do të arrihet. Për të ndarë hapësirën në natyrë me familjen ose miqtë, organizimi i një mëngjes të këndshëm, një orë e freskët e lumtur ose një Barbecue e shijshme ka nevojë për praninë e elementeve të mobiljeve të ngushëllueshme: tavolinat e kopshtit prej druri të bëra nga dru tik janë një zgjedhje e përsosur për ngjarje të suksesshme!

Viadurini propozon tabelat më të mira në natyrë të bëra nga dru tik. Lëpusha është një dru aziatik më i çmuar, që ofron sigurinë e një produkti të bërë me një rezistent druri ndaj lagështirës, kripës dhe ndryshimeve atmosferike. Një tavolinë tik për natyrë siguron jo vetëm karakteristikat funksionale, por edhe zgjidhje estetike dhe dizajnuese për të kënaqur të gjitha kërkesat. Përveç tik kemi disa modele në dru akacie ose në dru sofër dispozicion të rrumbullakët dhe drejtkëndëshe për ata që nuk duan ta mbajnë tryezën gjithnjë në natyrë por e vendosin brenda gjatë dimrit apo lagështi i keq.

Ju nuk mund të zgjidhni? Këtu për ju disa ide: tavolinat e kopshtit të bëra me tik në madhësi të ndryshme me formë drejtkëndëshe janë perfekte për të bërë darkë intime ose një festë të madhe. Ne ju tregojmë nga tryezën ku dru tik bashkohet me mermer dhe modelin në të cilin alumini bashkohet me tik.
 
Për ata që duan të kenë një tryezë më moderne mund të vlerësojnë zgjedhjen e një tryeze të rrumbullakët. Gjeni modelin Real Table të Viadurini in the Garden, një tavolinë e madhe e bërë me bazën në harwood dhe maja në tik për 8/10 persona të përsosur për të ngrënë në natyrë me shumë miq. Pjesa e veçantë e tabelës është rrafshi qendror rrotullues (stacioni i karrocave ushqimore) që bën të mundur marrjen e të gjitha palteve pa ngritje.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në