Kolltuqe - Bërë me Materiale me Cilësi të Lartë

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
206 Produkte
Viadurini Living
lek 99.550,89 lek 124.438,62  - 20%
Viadurini Living
lek 39.257,62 lek 49.072,03  - 20%
Viadurini Living
lek 38.252,73 lek 47.815,92  - 20%
Viadurini Living
lek 32.491,38 lek 40.614,22  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 40.614,22
Viadurini Living
lek 22.643,48 lek 28.304,34  - 20%
Viadurini Living
lek 23.514,37 lek 29.392,97  - 20%
Viadurini Living
lek 56.742,66 lek 70.928,34  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 23.112,42 lek 28.890,53  - 20%
Viadurini in the Garden
lek 22.375,50 lek 27.969,38  - 20%
Viadurini Living
lek 58.551,46 lek 73.189,33  - 20%
Viadurini Living
lek 101.761,65 lek 127.202,06  - 20%
Viadurini Living
lek 52.790,11 lek 65.987,63  - 20%
Viadurini Classic
lek 45.353,94 lek 56.692,42  - 20%
Viadurini Classic
lek 45.085,96 lek 56.357,46  - 20%
Faqe 1 të 9

Masazhet dhe kolltuqet skandinave ose pajimet e dizajnit për hapësirat ku rehatia është thelbësore.

Kolltuku është padyshim një element mobiljesh që i jep një sens të plotë dhe harmonik një dhome ndenjeje. Ne ju flasim juve që keni në dispozicion një hapësirë të madhe për të siguruar, nëse kërkoni një kolltuk të rehatshëm pranë divanit në dhomën e ndenjes kjo pjesë është e përkryer për ju!

Do të gjeni një katalog të madh të kolltukëve me shumë forma dhe madhësi, kolltuqe të vogla vintage kolltuqeve pranë të mëdha moderne. Komoditeti mbetet, në çdo rast, protagonist. Estetika ka një rol të rëndësishëm, por gjithmonë në shërbim të funksionalitetit dhe rehatisë.

Për t'ju ndihmuar në kërkimin tuaj ne kemi ndarë seksionin në nën-kategori të ndryshme: kolltuqet klasike për ata që e duan të kaluarën dhe duan të rikrijojnë stilin barok në shtëpinë e tyre; kolltuqet e masazhit, masazhi i tyre modern dhe funksional do t'ju lë aq të qetë sa të mos doni të ngriheni! Karriget skandinave të dizajnit me një formë të veçantë për ata që e duan unike dhe origjinalitet dhe së fundi qeskën e butë dhe funksionale si enë dhe si vend shtesë nëse keni shumë të ftuar.

Farë po pret? Zgjidhni kolltukun që do të kompletojë mobiljet e dhomës tuaj të jetesës duke ju dhënë një produkt të dizajnit të vërtetë të bërë në Itali!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë