Peshqir Pambuku - Tekstile Luksoze e Prodhuar në Itali

8 Produkte
Viadurini Textile
Lekë 13,474 Lekë 16,842  - 20%
Viadurini Textile
Lekë 5,521 Lekë 6,901  - 20%
Viadurini Textile
Lekë 3,681 Lekë 4,601  - 20%
Viadurini Textile
Lekë 4,469 Lekë 5,587  - 20%
Viadurini by Marchi 1633
Lekë 4,601 Lekë 5,751  - 20%

Peshqir pambuku me cilësi të lartë për dizajnin e banjës, të bërë në Itali.

Towdo peshqir është zgjedhur të jetë një aksesor i shkëlqyeshëm për të lejuar të gjithë anëtarët e familjes të thajnë duart, fytyrën dhe çdo pjesë të trupit, dhe në të njëjtën kohë një aksesor elegant tekstili për të furnizuar banjën.

Zgjedhja e peshqirit të duhur nga një katalog i madh si i yni është i dobishëm për ata që duan të blejnë produkte tekstili për banjën që janë të qëndrueshme, të buta, të lira dhe me cilësi italiane pa dyshim.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro