Jastëk Kujtese Ergonomik dhe i Ndrojtur

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
19 Produkte
Viadurini Night Design
Lekë 8,413 Lekë 10,516  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 15,643 Lekë 19,554  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 9,399 Lekë 11,749  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 8,413 Lekë 10,516  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 7,296 Lekë 9,120  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 7,296 Lekë 9,120  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 7,296 Lekë 9,120  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 7,230 Lekë 9,037  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 4,404 Lekë 5,505  - 20%
PROGETTO NOTTE
Lekë 8,216 Lekë 10,270  - 20%
PROGETTO NOTTE
Lekë 11,568 Lekë 14,460  - 20%

Memory pillows for relaxing and sleeping made in Italy.

Duke marrë parasysh faktin se ne kalojmë pothuajse një të tretën e jetës sonë në gjumë, do të kuptoni se sa thelbësore është jo vetëm që të zgjedhim dyshekun që i përshtatet më mirë trupit tonë, por edhe jastëkut të përsosur. Në treg gjeni jastëkë me forma dhe lartësi të ndryshme, por duke pasur parasysh rëndësinë e tij është mirë ta zgjidhni atë me saktësi për të shmangur dhimbjet e bezdisshme të qafës së mitrës dhe netët pa gjumë. Shpesh flemë mbi jastekë që janë shumë të larta ose shumë të ulëta për të mbështetur më mirë shpinën ose për ta mbajtur atë në një pozicion të saktë. Kjo mund të shkaktojë dëme serioze me kalimin e kohës, kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të bëni zgjedhjet e duhura menjëherë.

Në këtë kuptim, ndihma më efektive vjen nga memorja dhe jastëkët e lateksit, të bëra me materiale prerëse që mund të përshtaten shpejt me formën e kokës dhe qafës, duke ruajtur këtë pozicion gjatë gjithë natës. Një sistem i thjeshtë por shumë efektiv për të siguruar pjesët më delikate të trupit dhe ju ndihmon të flini në paqe. Për më tepër, një avantazh tjetër i madh i jastëkëve të kujtesës anatomike është fakti që ato janë produkte të bëra me materiale higjenike dhe anti-alergjike, të cilat për këtë arsye mund të zmbrapsin pluhurin. Me rritjen e madhe të numrit të rasteve të alergjisë të regjistruara vitet e fundit, zgjedhja për një jastëk antitite mund të jetë një zgjidhje me të vërtetë fituese për ju por gjithashtu dhe mbi të gjitha për fëmijët tuaj.

Shëndeti sot duhet të ruhet sa më shumë që të jetë e mundur, në një botë që po ndryshon kaq shpejt parandalimi është më i mirë se kurimi. Kjo është arsyeja pse ne kemi zgjedhur vetëm më të mirët në tregun italian, duke ju ofruar këtë katalog të gjërë jastëkësh dhe jastëkësh memory. Blerja e tyre sot do të jetë një hap i parë për të garantuar një gjumë të gjatë dhe të qetë çdo natë për pjesën tjetër të jetës tuaj.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro