Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Lavamane Beton për Banjo - Dizajn Modern Prodhuar në Itali

Lavamanët e betonit janë një mënyrë origjinale dhe krijuese për të shtuar një prekje fshatare në banjën tuaj!

Betoni  është një material rezistent me një pamje të papërpunuar, por i qëndrueshëm me kalimin e kohës. Zbuloni sugjerimet tona për lavamanët e tavolinave të formave të ndryshme, për të përmbushur çdo nevojë tuaj.
Lavaman rrethor për ata që duan forma sferike, një lavaman tasi ose një lavaman vaske për ata që duan një formë më klasike dhe për ata që duan të jenë origjinale, një lavaman në formë veze.

Lëreni veten të pushtohet nga inovacioni dhe guxoni të zgjidhni një material të pazakontë për të furnizuar banjën tuaj me një dizajn unik dhe modern!
Për çdo informacion ose kërkesë për një vlerësim, ju lutemi na kontaktoni. Stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë gjatë gjithë procesit të blerjes.