Ora Moderne për Mur Katrore dhe të Rrumbullakëta - të Prodhuara në Itali

  • :
  • : 4,9
150 Produkte
Viadurini Time Design
lek 22.526,09 lek 27.315,37  - 18%
Viadurini Time Design
lek 13.754,87 lek 17.632,15  - 22%
Viadurini Time Design
lek 10.166,65 lek 14.153,55  - 28%
Viadurini Time Design
lek 16.147,02 lek 20.811,71  - 22%
Viadurini Time Design
lek 19.336,55 lek 25.117,59  - 23%
Viadurini Time Design
lek 15.947,67 lek 22.127,39  - 28%
Viadurini Time Design
lek 25.017,91 lek 32.229,25  - 22%
Viadurini Time Design
lek 14.352,91 lek 19.934,59  - 28%
Viadurini Decor
lek 18.838,18 lek 21.230,34  - 11%
Viadurini Time Design
lek 13.356,18 lek 16.147,02  - 17%
Viadurini Time Design
lek 38.075,07 lek 48.994,23  - 22%
Viadurini Time Design
lek 9.070,24 lek 12.558,79  - 28%
Viadurini Time Design
lek 27.609,41 lek 35.882,27  - 23%
Viadurini Time Design
lek 9.568,60 lek 13.256,50  - 28%
Viadurini
lek 58.009,66 lek 87.014,49  - 33%
Viadurini Living
lek 49.138,77 lek 68.774,34  - 29%
Viadurini
lek 39.370,82 lek 59.106,06  - 33%
Viadurini Decor
lek 52.128,95 lek 65.684,47  - 21%
Viadurini Time Design
lek 23.821,83 lek 30.639,46  - 22%
Viadurini Time Design
lek 27.310,39 lek 35.782,59  - 24%
Viadurini Time Design
lek 9.070,24 lek 12.558,79  - 28%
Viadurini Time Design
lek 22.526,09 lek 27.315,37  - 18%
Viadurini Time Design
lek 19.137,20 lek 26.612,68  - 28%
Viadurini Decor
lek 57.909,98 lek 73.458,97  - 21%
Viadurini Time Design
lek 15.947,67 lek 22.127,39  - 28%
Viadurini Decor
lek 18.838,18 lek 21.230,34  - 11%
Viadurini
lek 39.370,82 lek 59.106,06  - 33%
Viadurini Time Design
lek 20.731,97 lek 28.805,48  - 28%
Viadurini Time Design
lek 43.856,09 lek 57.012,93  - 23%
Viadurini
lek 39.370,82 lek 59.106,06  - 33%
Viadurini
lek 39.370,82 lek 59.106,06  - 33%
Viadurini Time Design
lek 29.802,22 lek 38.772,78  - 23%
Viadurini Time Design
lek 9.070,24 lek 12.558,79  - 28%
Viadurini
lek 45.450,87 lek 68.176,29  - 33%
Viadurini Decor
lek 59.405,08 lek 75.352,75  - 21%
Faqe 1 të 4

Ora moderne e murit, për një mur me një dizajn unik dhe italian.

Orët moderne të mureve janë shumë të njohura: pajisje shtesë dhe funksionale  për jetën e përditshme që gjithmonë të dini kohën e saktë, por edhe estetikisht të dobishme kur dëshironi të dekoroni shtëpinë tuaj ose një dhomë takimesh zyre.

Këto orë muri janë gjithashtu të përshtatshme për t'u përdorur në zyrë, ose në përgjithësi në vende publike siç janë bare, restorante ose salla pritjeje. Ora moderne e mureve është e disponueshme me lloje të ndryshme të numrave dhe numrave ( numrat romakë, numrat modernë) të cilat tregohen në xhamin e qelqit 
ose drejtpërdrejt në strukturën metalike të orës (marrë me prerje lazer ose shtuar si elemente të veçantë gjithmonë në metal dhe me ngjyrosje shpesh të kundërta).
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në