Karrige Moderne - Made in Italy për Dhomën tuaj të Ngrënies

  • Komente :
  • : 5,0
Karrige ngrënieje modernedizajnit më të mirë italian për dhomën e ngrënies. Karrige moderne ideale për të shtuar një prekje të modernitetit në shtëpi pa harruar stilin.
405 Produkte
Viadurini Living
lek 20.632,30 lek 28.905,15  - 29%
Viadurini Living
lek 16.147,02 lek 22.625,76  - 29%
Viadurini Living
lek 17.642,12 lek 24.718,89  - 29%
Viadurini Living
lek 20.233,60 lek 28.307,12  - 29%
Viadurini
lek 23.124,12 lek 32.393,70  - 29%
Viadurini Living
lek 53.823,40 lek 69.970,41  - 23%
Viadurini Living
lek 15.748,33 lek 22.027,72  - 29%
Viadurini Living
lek 20.233,60 lek 28.207,44  - 28%
Viadurini Living
lek 19.535,89 lek 25.416,60  - 23%
Viadurini Living
lek 33.290,77 lek 46.547,27  - 28%
Viadurini Living
lek 19.834,92 lek 25.815,30  - 23%
Viadurini Living
lek 20.632,30 lek 28.905,15  - 29%
Viadurini Living
lek 55.517,84 lek 72.163,21  - 23%
Viadurini Living
lek 14.253,23 lek 19.934,59  - 28%
Viadurini Living
lek 27.808,75 lek 38.872,45  - 28%
Viadurini Living
lek 51.431,24 lek 66.880,55  - 23%
Viadurini Living
lek 67.777,60 lek 88.110,89  - 23%
Viadurini Living
lek 24.619,22 lek 34.486,85  - 29%
Viadurini Living
lek 58.508,02 lek 76.050,46  - 23%
Viadurini Living
lek 55.517,84 lek 72.163,21  - 23%
Viadurini Living
lek 52.627,32 lek 68.375,65  - 23%
Viadurini Living
lek 72.462,23 lek 94.190,94  - 23%
Viadurini Living
lek 11.761,41 lek 16.446,04  - 28%
Viadurini Living
lek 18.140,47 lek 25.316,93  - 28%
Viadurini
lek 13.057,15 lek 18.339,83  - 29%
Viadurini Living
lek 33.689,46 lek 47.244,98  - 29%
Viadurini Living
lek 20.632,30 lek 28.905,15  - 29%
Viadurini Living
lek 19.535,89 lek 25.416,60  - 23%
Viadurini Living
lek 18.140,47 lek 25.316,93  - 28%
Viadurini Living
lek 22.027,72 lek 30.798,94  - 28%
Viadurini Living
lek 46.547,27 lek 66.382,18  - 30%
Viadurini Living
lek 24.818,57 lek 34.686,19  - 28%
Viadurini Living
lek 15.848,00 lek 17.841,46  - 11%
Viadurini Living
lek 16.047,34 lek 20.831,65  - 23%
Viadurini Living
lek 52.826,66 lek 74.057,00  - 29%
Viadurini Living
lek 73.658,31 lek 95.785,70  - 23%
Faqe 1 të 9

Karrige ngrënieje moderne të dizajnit italian për të mobiluar dhomën tuaj të jetesës me stil.

Kjo pjesë e dytë kushtuar karrigeve moderne përmban modelin më të mirë të dizajnit modern të firmosur në Itali.
Këto orendi janë ideale për ato me mobilje moderne dhe origjinale. Zgjedhja e gjerë e formave, materialeve dhe ngjyrave do t'ju ndihmojë të gjeni karrigen e përsosur për dhomën tuaj të ngrënies ose kuzhinën. Ideale për t'u kombinuar me tryezën tuaj të ngrënies qeramike ose tryezën tuaj moderne të ngrënies me xham.

Në katalogun tonë online mund të gjeni karrige interesante moderne të ngrënies për dhomën e ngrënies të bërë me një kornizë në polikarbonat transparente ose me ngjyra.
Sa i përket mbështetëses dhe sediljeve, nga ana tjetër, do të keni një zgjedhje të gjerë të karrigeve të veshur me susta të mbuluara në pëlhurë rezistente ndaj njollave ose eko-lëkurës, për çdo detaj kujdeset dhe dizenjohet për t'ju surprizuar.
Karakteristikat më të rëndësishme për një karrige janë rehatia, prakticiteti dhe menaxhueshmëria. Kjo është arsyeja pse ne kemi zgjedhur për ju orenditë e bëra me materiale me cilësi të lartë dhe për disa modele mundësinë e mbajtjes së karrigeve të mundshme për të shfrytëzuar sa më shumë hapësirën tuaj si në private ashtu edhe në kontratë.

Mos harroni se për çdo dyshim na gjeni në dispozicionin tuaj në adresën tonë të postës elektronike, në bisedën tonë dhe në numrin e telefonit në sit. Do të jetë kënaqësi për ne që t'ju ndihmojmë të zgjidhni karrigen moderne të projektimit që është e përshtatshme për ju!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në