Prodhuar në Itali Mbulesa Tavolinash prej Liri me Cilësi të Lartë - Tekstile Tavoline

23 Produkte
Viadurini by Marchi 1633
lek 56.380,50 lek 70.475,62  - 20%
Viadurini by Marchi 1633
lek 56.380,50 lek 70.475,62  - 20%
Viadurini by Marchi 1633
lek 35.408,04 lek 44.260,05  - 20%
Viadurini by Marchi 1633
lek 21.517,19 lek 26.896,50  - 20%
Viadurini by Marchi 1633
lek 20.972,46 lek 26.215,57  - 20%
Viadurini by Marchi 1633
lek 6.536,87 lek 8.171,08  - 20%

Mbulesa tavolinash prej liri të pastra të bëra në Itali për dhomën e ngrënies ose kuzhinës.

Zbuloni zgjedhjen tonë të mbulesave të tavolinavepastra të punuar me mjeshtëri nga mjeshtrit mjeshtër të aftë në sektorin italian të tekstilit.

E gjithë cilësia dhe përvoja e lartë e akumuluar gjatë viteve të suksesit në sektorin e rrobaqepësisë janë të përqendruara në këto mbulesa tavolinash për dhomën e ngrënies ose kuzhinës.

Liri është një material i vlefshëm që nga natyra është hypoallergenic, antibacterial dhe higjienike në sajë të absorbency e saj dhe avullimit të shpejtë, edhe në sajë të strukturës së tij nuk do t'i mbajë papastërtitë, kur ajo është larë.

Mbulesat e mbulesave të tavolinave mund të lahen në mënyrë të sigurt në lavatriçe në 40 gradë, duke shmangur ciklin e rrotullimit, ndërsa për shiritin do të jetë e mjaftueshme për t’i hekurosur ato me hekur jo shumë të nxehtë, duke u kujdesur që ta kaloni në qëndisjet nga e kundërta.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë