Lavamane Solid Surface - Bërë me një Material Inovativ

53 Produkte
Viadurini Bathroom
lek 78.442,62 lek 113.726,84  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 65.385,45 lek 94.788,98  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 78.442,62 lek 113.726,84  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 65.385,45 lek 94.788,98  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 58.807,05 lek 85.320,04  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 58.807,05 lek 85.320,04  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 78.442,62 lek 113.726,84  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 71.864,20 lek 104.158,24  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 65.385,45 lek 94.788,98  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 58.807,05 lek 85.320,04  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 211.705,35 lek 306.992,69  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 51.231,90 lek 70.867,47  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 51.231,90 lek 70.867,47  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 51.231,90 lek 70.867,47  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 68.375,65 lek 94.390,28  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 68.375,65 lek 94.390,28  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 68.375,65 lek 94.390,28  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 61.498,21 lek 85.021,02  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 61.498,21 lek 85.021,02  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 68.375,65 lek 94.390,28  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 68.375,65 lek 94.390,28  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 68.375,65 lek 94.390,28  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 61.498,21 lek 85.021,02  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 82.030,84 lek 113.328,14  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 273.303,23 lek 377.461,47  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 82.030,84 lek 113.328,14  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 82.030,84 lek 113.328,14  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 232.337,64 lek 320.847,23  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 201.339,36 lek 278.087,53  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 303.005,77 lek 418.427,05  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 201.339,36 lek 278.087,53  - 28%
Viadurini
lek 157.582,93 lek 178.813,27  - 12%
Faqe 1 të 2

Lavamanët sipërfaqësorë të ngurtë të dizajnit modern me cilësi dhe rezistencë të lartë

Fjala që përshkruan më mirë këtë material është risi . Në fakt, materialet e zgjedhura për të krijuar këto lavamanë janë solid surface, materiale inovative të përbëra kryesisht nga përzierje mineralesh, rrëshira akrilike ose poliestër dhe pigmente. Një mobilje me dizajn modern.

Një tipar dallues i këtij materiali është shkathtësia e tij si për nga forma ashtu edhe nga përdorimi. Për më tepër, përveç që kërkon mirëmbajtje të ulët, është një material antibakterial pa aditivë, i cili ndërthur vetitë e shkëlqyera të rezistencës termike dhe kimike.

Të gjitha materialet që përbëjnë Solid Surface janë në gjendje të imitojnë gurë natyralë ose dru, ndërsa interpretojnë lehtësisht shijen bashkëkohore të ngjyrës së pastër, të plotë dhe të ndritshme që nuk fsheh origjinën artificiale të produktit, përkundrazi, e thekson atë në saten, me shkëlqim apo dekoruar përfundojë sipërfaqe.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në