Tabela Runner - Made in Italy Mbulesa Tavoline Luksoze

30 Produkte
Viadurini Textile
Lekë 11,055 Lekë 12,283  - 10%
Viadurini Textile
Lekë 12,984 Lekë 14,426  - 10%
Viadurini Textile
Lekë 18,474 Lekë 20,527  - 10%
Viadurini Kitchen
Lekë 11,351 Lekë 12,613  - 10%
Viadurini Kitchen
Lekë 11,351 Lekë 12,613  - 10%
Viadurini Kitchen
Lekë 11,351 Lekë 12,613  - 10%
Viadurini Kitchen
Lekë 11,351 Lekë 12,613  - 10%
Viadurini Kitchen
Lekë 11,351 Lekë 12,613  - 10%
Viadurini by Marchi 1633
Lekë 28,564 Lekë 31,738  - 10%

Përmirësoni kuzhinën tuaj me runner elegant të tryezave të bëra në Itali.

runner janë peshqire ngushtë dhe të gjatë të vendosur si një vend shënues ose si një pjesë të mobiljeve për një tryezë të projektimit, duke mbrojtur sipërfaqen e tabelës dhe duke shtuar një shënim të ngjyrës për një rast të veçantë.
Ne ju ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të përsosur për çdo lloj mobilje, në ngjyra dhe madhësindryshme për t’iu përshtatur sa më mirë kuzhinës tuaj.

Zgjidhni një nga më të përshtatshmet për mbrëmjet tuaja: pëlhura e shkëlqyeshme që funksionon vertikalisht mbi tryezën tuaj do t'ju lejojë të vendosni një pjesë kryesore të projektimit pa e vlerësuar stilin ose duke vendosur një tërthor për secilën çift të ftuarve.
Ju gjithashtu mund t'i përdorni ato për mëngjes ose një vakt të shpejtë të kombinuar me vendndodhjet në linjën tonë.

Tekstilet më të mira të prodhuara në Itali.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro