Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Karrige për Dush - Dizajni Perfekt për Banjën

Stools dushi për banjë me një dizajn thjesht Italian: ideal për t'u çlodhur

Stool dush me dizajn modern për ata që duan të pushojnë gjatë një prej momenteve më të bukura të ditës.

Në këtë seksion do të gjeni jashtëqitjet prej druri dhe Plexiglas të punuara imët në formë për të arritur sa më mirë komoditetin dhe dizajnin.