Komplet Kupash për Akullore, Fruta dhe ëmbëlsira - Dizajn i Bërë në Itali

16 Produkte
Viadurini Kitchen
lek 17.444,11 lek 21.805,14  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 21.158,44 lek 26.448,05  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 15.719,59 lek 19.649,50  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 15.586,95 lek 19.483,68  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 18.836,98 lek 23.546,23  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 21.888,04 lek 27.360,06  - 20%

Kupat e ëmbëlsirave: akullore dhe fruta në porcelan, qeramikë ose qelq me një dizajn të bërë në Itali.

Shërbimi i filxhanit do t'ju lejojë të furnizoni kuzhinën tuaj me enë elegante, ideale për mbrëmje dhe festa me familjen ose miqtë.

Kupat kanë një dizajn elegant dhe modern që e bëjnë momentin e ëmbëlsirës edhe më të rafinuar, ato përshtaten shumë lehtë me çdo lloj ëmbëlsirë me një lugë, mus, frutash ose akulloreje.

gota porcelani dhe qeramika mund të përmbajë pa asnjë problem edhe ushqim të nxehtë.

Ideale për çdo lloj mobilie.

Për çdo informacion kontaktoni shërbimin tonë Desk Ndihmë, ne jemi gjithmonë të gatshëm t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve ose dyshimeve tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë