Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Tavolina të Rrumbullakëta - Made in Italy

Tavolina të rrumbullakëta të dizajnit modern, të fiksuar ose të zgjërueshëm, në dru ose xhami dhe qeramikë.

Tavolina e ngrënies është pa dyshim princi i shtëpisë tuaj. Një mobilje e rëndësishme për ta bërë zonën tuaj të përditshme të ngrohtë dhe të rehatshme. Nëse jeni njerëz krijues të lodhur duke parë të njëjtat forma drejtkëndëshe ose sheshesh dhe dëshironi të krijoni një vijë curvy në kuzhinën tuaj ose dhomën e ndenjes kjo është seksioni i përsosur për ju!

Tavolinat e rrumbullakëta që ne ju ofrojmë keni kapje të ndryshme, janë tabelat e fiksuara për ata që kanë në dispozicion pak hapësirë dhe tabelat e zgjatshme për ata që duhet të ngrihen në mënyrë pratike dhe të shpejtë vendet në tryezë. Sa i përket materialeve ne kemi me të vërtetë për të gjitha shijet. Nga mermeri në kristal, nga qelqi i zbutur në dru për majat, nga metali në dru tik për bazat.
Eachdo stil përfaqësohet këtu, moderniteti që mund të gjeni në Koleksionin Bonaldo falë specialiteteve të bazave. Këto tabela do të bëhen dhoma juaj e jetesës unike dhe origjinale. Përkundrazi, bota klasike mund ta fusim atë në Koleksionin e Vijuar të Viadurini, me linjat e tij të sinqerta dhe të këndshme për të krijuar një atmosferë më të vjetër.

Ejani të zbuloni dhe të jetoni kreativitetin tuaj përmes propozimeve më të mira të tryezave të rrumbullakëta për t'i dhënë shtëpisë tuaj një prekje të freskët dhe elegante. Mysafirët tuaj do të kapen nga bukuria që lëshuan këto tabela. Ata ftojnë vërtet në bindje një për ndarje.