Mobilje Luksoze Dhomën e Ndenjes - Dizajn Modern dhe Klasik

Viadurini Living përfaqëson bukurinë e mobiljeve të dizajnit modern për zonën e banimit të shtëpisë tuaj. Dizajnoni tavolina dhe karrige për dhomën e ngrënies, tastiera tavoline dhe kolltuqe për dhomën e ndenjes, të gjitha më të mirat e mobiljeve të bëra në Itali.
4259 Produkte
Viadurini Living
Lekë 1,060,091 Lekë 1,177,879  - 10%
Viadurini Living
Lekë 175,979 Lekë 195,532  - 10%
Viadurini Living
Lekë 109,404 Lekë 121,560  - 10%
Viadurini Living
Lekë 109,404 Lekë 121,560  - 10%
Viadurini Living
Lekë 145,651 Lekë 161,834  - 10%
Viadurini Living
Lekë 147,722 Lekë 164,135  - 10%
Viadurini Living
Lekë 153,788 Lekë 170,875  - 10%
Viadurini Living
Lekë 170,357 Lekë 189,286  - 10%
Viadurini Living
Lekë 180,713 Lekë 200,793  - 10%
Viadurini Living
Lekë 208,971 Lekë 232,190  - 10%
Viadurini Living
Lekë 196,025 Lekë 217,806  - 10%
Viadurini Living
Lekë 107,259 Lekë 119,177  - 10%
Viadurini Living
Lekë 32,548 Lekë 36,164  - 10%
Viadurini Living
Lekë 17,088 Lekë 18,986  - 10%
Viadurini Living
Lekë 552,274 Lekë 613,638  - 10%
Viadurini Living
Lekë 149,349 Lekë 165,944  - 10%
Viadurini Living
Lekë 156,894 Lekë 174,327  - 10%
Viadurini Living
Lekë 778,776 Lekë 865,307  - 10%
Viadurini Living
Lekë 317,413 Lekë 352,682  - 10%
Viadurini Living
Lekë 324,367 Lekë 360,407  - 10%
Viadurini Living
Lekë 734,023 Lekë 815,581  - 10%
Viadurini Living
Lekë 441,834 Lekë 490,927  - 10%
Viadurini Living
Lekë 173,390 Lekë 192,656  - 10%
Viadurini Living
Lekë 165,253 Lekë 183,615  - 10%
Faqe 1 të 178

Viadurini Living: mobiljet e dizajnit më të mirë për zonat tuaja të banimit.

Viadurini Living ofron mbi 5,000 produkte, të zgjedhura ekskluzivisht për ju nga stafi ynë, me ndryshime të pafundme në lidhje me madhësinë, ngjyrën, materialin dhe përfundimet. Artikuj mobilimi ekskluziv për dhomën tuaj të ndenjes dhe zonën e ndenjes.
Ndër propozimet tona mund të gjeni tabela të zgjatura dhe të fiksuara, karrige projektimi në lëkurë ose pëlhurë, tabela konzolash për ata që duan të bëjnë më së shumti hapësirat në shtëpinë e tyre, por jo vetëm sofrat e rehatshme dhe speciale që mund të shndërrohen në shtretër nëse është e nevojshme. karrige dhe tavolina stili të cilësisë së mirë dhe moderne për të siguruar studimin ose dhomën tuaj të jetesës me një prekje të stilit italian.
Objektet të gjitha karakterizohen nga një stil tërheqës dhe materiale cilësore: të dy elementët thelbësorë për t'u bashkuar me ekipin Viadurini Living.

Në Itali ne jemi në gjendje të krijojmë objekte të mrekullueshme me cilësi të lartë. Misioni ynë në internet pasi Viadurini është pikërisht ky: të sjellim këto produkte të shkëlqyera italiane në të gjithë botën!
Viadurini është vazhdimisht në kërkim dhe zgjedhje të ideve të reja dhe produkteve të personalizuara me BRAND tonë për tu shitur ekskluzivisht në internet.
Ne e bëjmë këtë duke zgjedhur kompanitë më të mira të bëra në Itali , duke i mbështetur ata për të arritur klientët entuziastë të dizajnit në të gjithë botën.

Ne zgjedhim vazhdimisht partnerë të rinj: ne jemi në kërkim të stilistëve, ndërmarrjeve të reja, krijuesve dhe krijuesve.
Viadurini Collection është marka me të cilën ne ofrojmë objektet më të mira dhe pajisje arreduese për hapësirën e banimit të shtëpisë, parinë e përsosur të krijimtarisë dhe prodhimit italian.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro