Banak i Shiritave për Shtëpinë me Dizajn Modern dhe Vintage - Prodhuar në Itali

9 Produkte

Banak i shiritave për ambiente të brendshme dhe të jashtme me ndriçim ose me një dizajn modern

Kur hyni në një shtëpi ose një dhomë që ka një sportel bar si të brendshëm ose të jashtëm është sigurisht gjëja e parë që vizualisht tërheq vëmendjen.

Një banak bar në shtëpi është një mobilje ideale për çdo situatë jetese si për hapësira të mëdha dhe të vogla. Banaku i shiritave mund të ketë stile dhe forma të ndryshme duke filluar nga stili klasik retro te dizajni më modern dhe inovativ. Kjo pjesë e mobiljeve është thelbësore për ata që pëlqejnë të kalojnë mbrëmjet e relaksimit dhe shoqërimit; shijuar pije dhe pije të përgatitura posaçërisht në banakun e barit.

Modelet e banakut të shiritave të shtëpisë ndahen në 2 lloje:
Banak i Shiritave i Brendshëm: ato zakonisht kanë forma më të çuditshme dhe të veçanta, tipike për modelin italian.
Banak i Shiritave Outdoor: krijuar për t'i bërë ballë agjentëve të kohës dhe natyrës, me një stil modern ato gjithashtu mund të gjenden si sportele shufrash të ndriçueshëm, gjithashtu ideale si orendi të ndriçuara.

Kontaktoni shërbimin tonë Help Desk për çdo informacion ose pyetje, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë me të gjitha kërkesat tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro