Radiatorë Dizajn dhe Dhomën e Ndenjes - Made in Italy

 • Komente :
 • : 4,8
Radiatorë dizajn për t'i dhënë një prekje stili ngrohjes së shtëpisë. Dizajn origjinal dhe i rafinuar i kombinuar me materiale me cilësi të lartë të prodhuara në Itali. Zgjedhje e madhe e formave dhe madhësive për këta radiatorë vertikalë për të ngrohur më mirë hapësirat e mëdha dhe të vogla.
170 Produkte
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 134.060,12 lek 181.504,45  - 26%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 142.233,30 lek 193.913,72  - 27%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 142.233,30 lek 193.913,72  - 27%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 233.533,72 lek 331.163,38  - 29%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 93.293,88 lek 120.205,58  - 22%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 173.729,95 lek 241.158,70  - 28%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 121.800,34 lek 163.114,78  - 25%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 185.292,02 lek 258.651,31  - 28%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 256.558,18 lek 365.849,57  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 65.684,47 lek 78.641,96  - 16%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 267.322,86 lek 381.996,58  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 245.394,81 lek 349.104,51  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 245.394,81 lek 349.104,51  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 196.555,05
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 359.121,64
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 245.394,81 lek 349.104,51  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 69.372,37 lek 84.323,31  - 18%
Viadurini Radiators
lek 131.867,31
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 180.906,40 lek 252.072,89  - 28%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 75.851,12 lek 94.041,43  - 19%
Viadurini Radiators
lek 193.863,89
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 210.608,94
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 322.741,02
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 256.956,87
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 140.339,52 lek 190.923,54  - 26%
Faqe 1 të 4

Radiatorët dizajn modern dhe origjinal: ngrohni shtëpinë ose dhomën e ndenjes me cilësinë e lartë të prodhuar në Itali.

Këta radiatorë janë të përsosur për të dekoruar dhomën tuaj të jetesës me një prekje të stilit unik, si dhe të jenë funksionalë për ngrohjen e shtëpisë tuaj.

Në katalogun tonë ka shumë modele të radiatorëve të dhomësndenjes :

 • tuba që krijojnë forma origjinale,
 • në formë drejtkëndëshe të personalizueshme në ngjyrë,
 • me mbulesë druri ose pasqyre.

Këta radiatorë dizajn janë bërë nga materiale me cilësi të lartë si çeliku inox dhe alumini.
Ato janë gjithashtu të personalizueshme në lidhje me madhësitë, ngjyrat dhe përfundimet e kapakëve. Ato janë bërë me bazë të rrotave të rregullueshme, kështu që ju mund të përdorni vrimat ekzistuese të shiritit të vjetër të nxehtë të peshqirëve ose ngrohës të peshqirëve.

Zgjidhni modelin që reflekton më së miri shijet tuaja dhe që i përshtatet më së miri dekorit të shtëpisë tuaj. Nëse keni nevojë për më shumë informacion ose për të marrë një kuotë të personalizuar, ju lutemi kontaktoni Shërbimin tonë të Ndihmës.

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • Piva IT 04187360401
 • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
 • du lundi au veredi 8.30-17.00
 • via del pino 21 - - 47822
 • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
 • info@viadurini.al
 • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
 • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në