Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Radiator elektrik dekorativ me mbishkrim krom Graffe nga Scirocco H

Kod: GRAFE-O-CROMO
lek 187.185,06

madein_italy

- +
Designer
Franca Lucarelli - Bruna Raspisarda
Koha e dërgimit
5 javë pune
Garanci
2 vjet
Scirocco H
Radiator elektrik dekorativ me mbishkrim krom Graffe nga Scirocco H
Inspirimi i projektimit për këtë radiator është periudha e Pop Art. Tema është zgjerimi i formës së objekteve të përdorura çdo ditë dhe ndryshimi i funksionit të tyre në një lojë të njohjes dhe kënaqësisë së menjëhershme.

Materiale
- çeliku

Ky produkt përfshin
- Kllapa mur
- furnizohet me kabllo 120 cm (të bardhë ose gri) dhe prizë Scuko

Instalimi i Graffe vertikal 170 është i ndaluar në sistemet e ngrohjes qendrore të tipit kolonë (p.sh. bllok i apartamenteve), ku - kalibrimi dhe balancimi i terminaleve të tjerë të vendosur në të njëjtin vendkalim nuk mund të bëhet.

Produkte të shikuara së fundmi