Bashkëpunime me Bloggerin dhe Blogun e Sektorit të Mobilimit

Viadurini është një kompani e-tregtie e specializuar në shitjen e produkteve të mobiljeve të projektimit, të bëra kryesisht në Itali, të tilla si tavolina, karrige, ndriçim, pajisje mobilimi, mobilje banjo, shtretër, etj.

Ne jemi të interesuar të krijojmë partneritete me blogerë të cilët menaxhojnë ose shkruajnë bloge në industrinë e mobiljeve.

Shtë shumë e thjeshtë, edhe nëse ju, si ne, keni mijëra shikime çdo ditë të njerëzve nga e gjithë bota, të cilët janë të interesuar në mobiljet e dizajnit Made in Italy, gjithçka që duhet të bëni është të na kontaktoni, të na kërkoni informacion për temën ju doni të merreni dhe të shkruani një artikull në blogun tuaj; e vetmja gjë që ju kërkojmë në kthim është një lidhje me faqen tonë.

Natyrisht gjithçka është 100% falas dhe jofitimprurëse, vetëm dhe vetëm kënaqësia e një bashkëpunimi të shëndetshëm të ndërsjellë për dashamirët e mobiljeve të dizajnit.

Për informacion shkruani në:
partner@viadurini.it
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro