Prodhime Kristali - Kupa, Gota dhe Shërbime të Plota Kristali

186 Produkte
Viadurini Kitchen
lek 93.991,59 lek 122.189,07  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 93.991,59 lek 122.189,07  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 103.560,19 lek 134.628,25  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 99.772,62 lek 129.704,41  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 93.991,59 lek 122.189,07  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 93.991,59 lek 122.189,07  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 103.560,19 lek 134.628,25  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 99.772,62 lek 129.704,41  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 26.014,64 lek 33.819,04  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 35.981,93 lek 46.776,51  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 24.120,86 lek 31.357,12  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 9.468,94 lek 12.309,61  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 12.957,49 lek 16.844,73  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 15.150,29 lek 19.695,37  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 23.722,17 lek 30.838,82  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 13.655,20 lek 17.751,75  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 15.548,99 lek 20.213,67  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 13.655,20 lek 17.751,75  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 15.548,99 lek 20.213,67  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 14.651,92 lek 19.047,50  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 12.459,12 lek 16.196,85  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 9.668,28 lek 12.568,76  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 15.150,29 lek 19.695,37  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 20.233,60 lek 26.303,69  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 22.326,75 lek 29.024,76  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 22.326,75 lek 29.024,76  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 18.738,52 lek 24.360,07  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 16.346,36 lek 21.250,27  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 13.655,20 lek 17.751,75  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 15.548,99 lek 20.213,67  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 13.854,54 lek 18.010,91  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 19.236,88 lek 25.007,94  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 19.236,88 lek 25.007,94  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 14.651,92 lek 19.047,50  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 15.548,99 lek 20.213,67  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 16.545,71 lek 21.509,42  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 16.545,71 lek 21.509,42  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 19.735,25 lek 25.655,82  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 17.044,07 lek 22.157,30  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 27.908,43 lek 36.280,96  - 23%
Viadurini Kitchen
lek 13.655,20 lek 17.751,75  - 23%
Faqe 1 të 4

Prodhime kristalore të çmuara për shtëpinë ose restorantin, elegancën dhe përsosjen e Prodhuar në Itali

Zbuloni qelqe të rafinuara me një stil italiancilësisë më të lartë : shumë propozime ideale për të furnizuar tryezën tuaj me elegancë dhe përsosje .
Magnet i dritës dhe shpërndarës i shkëlqimit, kristali është elementi dekorativ më i lakmuar për të zbukuruar dhe bërë çdo lloj mjedisi ekskluziv, pasi është në gjendje të japë një bukuri të veçantë, me tonet aristokratike dhe elitare .
Për shtëpinë tuaj, ose për restorantin tuaj, nëse jeni në sektorin e hotelierisë, qelqet i japin përparësi çdo ambienti.
Artikujt që ofrojnë zgjedhjen e çmuar të viadurini përfshijnë:
 • gota tavoline,
 • gota scotch ose uiski,
 • dekantues,
 • shishe,
 • gota vere,
 • kriklla,
 • shërbime të plota,
 • e kështu me radhë.
Kontaktoni shërbimin tonë Help Desk për të gjitha pyetjet apo dyshimet tuaja, ne do të jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha nevojave tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • Piva IT 04187360401
 • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
 • du lundi au veredi 8.30-17.00
 • via del pino 21 - - 47822
 • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
 • info@viadurini.al
 • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
 • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në