Divane që Bëhen Krevat Me Dizajn Modern - Made in Italy

23 Produkte
Viadurini Living
lek 57.469,98 lek 71.837,48  - 20%
Viadurini Living
lek 66.662,45 lek 83.328,06  - 20%
Viadurini Living
lek 145.785,81 lek 182.232,26  - 20%
Viadurini Living
lek 59.104,19 lek 73.880,25  - 20%
Viadurini Living
lek 53.861,09 lek 67.326,36  - 20%
Viadurini Living
lek 53.520,62 lek 66.900,78  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 419.108,68 lek 523.885,86  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 326.434,94 lek 408.043,67  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 326.434,94 lek 408.043,67  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 219.053,23 lek 273.816,53  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 230.084,20 lek 287.605,24  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 266.922,18 lek 333.652,73  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 234.305,92 lek 292.882,41  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 243.226,03 lek 304.032,54  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 236.416,79 lek 295.520,98  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 89.337,21 lek 111.671,52  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 227.632,87 lek 284.541,09  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 168.256,30 lek 210.320,38  - 20%

Shtretër divan moderne, për një dhomë gjumi luksoze dhe të bëra në Itali.

Cili nga ju nuk ju pëlqen të presë miq në shtëpinë tuaj? Apo kush nga ju ka dashur gjithmonë të organizojë një festë për dremitje si kur ishim fëmijë?

Protagonisti modern i divane moderne dhomës tuaj të jetesës është shndërruar për natën në një shtrat funksional dhe të rehatshëm që do të presë miqtë tuaj duke i përkëdhelur ata në një përqafim të rehatshëm. Shtretër divan të thjeshtë me 2 ose 3 vendesh të projektimit ose me një gadishull për ata me një hapësirë të madhe, pëlhura të ndryshme dhe ngjyra të personalizueshme. Të gjitha kërkesat tuaja do të jenë të kënaqshme!

Për ata që e duan një stil më të thjeshtë dhe nuk kanë mundësinë të kenë një hapësirë të madhe ka shtretërit e vogël të divanit në madhësi më të vogla të mbuluara në lëkurë ose pëlhurë me modelet më të larmishme. Zgjidhni fantazinë që përputhet më nga afër me personalitetin tuaj!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë