Perde Luksoze dhe Tapiceri në Liri dhe Pambuku - Made in Italy

22 Produkte
Viadurini Textile
lek 31.151,52 lek 38.939,40  - 20%
Viadurini Textile
lek 12.862,56 lek 16.078,20  - 20%
Viadurini Textile
lek 44.215,07 lek 55.268,83  - 20%
Viadurini Textile
lek 49.909,43 lek 62.386,78  - 20%
Viadurini Textile
lek 10.852,79 lek 13.565,99  - 20%
Viadurini Textile
lek 16.614,15 lek 20.767,68  - 20%
Viadurini Textile
lek 8.642,04 lek 10.802,54  - 20%
Viadurini Textile
lek 38.319,73 lek 47.899,66  - 20%

Perde prej liri ose pambuku dhe tapiceri me origjinë artizanale italiane, luks dhe cilësi të materialeve.

Viadurini u ofron klientëve të saj perde me cilësi të lartë dhe tapestries të prodhuara në Itali nga zejtarë të kualifikuar.

Me perde të brendshme që ne ofrojmë çdo dhomë që ju do t'i japë do të ketë një kontakt të dizajnit italiane, në sajë të tyre sqimë, gjithashtu ekziston mundësia që të ngjyrës apo të rregulloje mjedisin me të çmuar me dorë qëndisur tapestries.

Të dy llojet e produkteve janë bërë me materiale me cilësi të lartë dhe ekziston një gamë e gjerë e zgjedhjes së ngjyrave dhe temave, gjithashtu ekziston mundësia për të zgjedhur pëlhurën e perdeve, qoftë në liri apopambuku.

Kujdesi për zgjedhjen e artikujve mëmirë në treg mbetet forca jonë.

Për çdo pyetje, mos hezitoni të na kontaktoni, tryeza jonë e ndihmës do të jetë e lumtur t'ju ndihmojë për çdo rast.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë