Brisk i Drejtë dhe Gillette - Produkte të Mjekrës me Tehe të Artizanatit Italian

17 Produkte
Viadurini by Fontani
lek 57.411,61 lek 75.631,83  - 24%
Viadurini by Fontani
lek 18.638,84 lek 24.519,54  - 24%
Viadurini by Fontani
lek 19.635,57 lek 25.914,97  - 24%
Viadurini by Fontani
lek 60.401,81 lek 79.539,02  - 24%
Viadurini by Fontani
lek 14.950,94 lek 19.635,57  - 24%
Viadurini by Fontani
lek 57.411,61 lek 75.631,83  - 24%
Viadurini by Fontani
lek 57.411,61 lek 75.631,83  - 24%
Viadurini by Fontani
lek 60.401,81 lek 79.539,02  - 24%
Viadurini by Fontani
lek 9.568,60 lek 12.558,79  - 24%
Viadurini by Fontani
lek 57.411,61 lek 75.631,83  - 24%
Viadurini by Fontani
lek 57.411,61 lek 75.631,83  - 24%
Viadurini by Fontani
lek 57.411,61 lek 75.631,83  - 24%

Rroje Gillette dhe rroje të drejta për të siguruar një prerje të saktë dhe të përsosur të mjekrës - mjeshtëri italiane

Në këtë seksion ju do të gjeni më të mirë produkte për zvogëlimin e mjekër, blades dhe trajton bërë nga artizanët e territorit italian i cili, gjatë viteve, kanë kaluar në artin fisnik të bërë blades patëmetë dhe i guximshëm dhe trajton krijuese . Përveç briskave, do të gjeni edhe produkte të tilla si furça për të hequr mbetjet e flokëve nga mjetet tuaja
 

Brisku i drejtë i jep një aromë të veçantë një zakoni të përditshëm siç është ai i rruajtjes: nga moda e vjetër, tërësisht e bërë me dorë, është padyshim një temë magjepsëse për dizajnin, qëndrueshmërinë, ergonominë.

Makina rroje origjinale nga dorë të lirë dhe materialet më të mira për rruajtje tradicionale dhe të përsosur.

Nuk ka lloje të tjera të teheve me një mprehtësi të krahasueshme me atë të një rroje.

Nëse, nga ana tjetër, preferoni një ngopje moderne, ne ju ofrojmë gjeneratën e fundit të rroje Gillette.

Ne ofrojmë dorezat më të larmishme që plotësojnë të gjitha shijet; shumë modele të ndryshme për: madhësitë, format, materialet dhe ngjyrat.

Për informacion ose pyetje, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë Help Desk , ne do t'ju ndihmojmë në çdo fazë të zgjedhjes suaj.

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në