Rubineteri për Vaskë - Termostatik Made in Italy

51 Produkte
Viadurini Taps
lek 251.275,50 lek 355.533,42  - 29%
Viadurini Taps
lek 173.530,61 lek 245.494,48  - 29%
Viadurini Taps
lek 95.785,70 lek 129.076,47  - 26%
Viadurini Taps
lek 494.776,53 lek 717.445,90  - 31%
Viadurini Taps
lek 349.852,06 lek 507.335,31  - 31%
Viadurini Taps
lek 405.768,58 lek 588.369,43  - 31%
Viadurini Taps
lek 69.771,07 lek 95.287,35  - 27%
Viadurini Taps
lek 85.120,70 lek 116.218,66  - 27%
Viadurini Taps
lek 109.241,56 lek 149.210,41  - 27%
Viadurini Taps
lek 171.836,17 lek 234.729,80  - 27%
Viadurini Taps
lek 104.357,58 lek 142.432,65  - 27%
Viadurini Taps
lek 174.527,34 lek 238.517,37  - 27%
Viadurini Taps
lek 87.712,20 lek 119.906,56  - 27%
Viadurini Taps
lek 85.120,70 lek 116.218,66  - 27%
Viadurini Taps
lek 191.671,08 lek 261.741,17  - 27%
Viadurini Taps
lek 176.620,47 lek 241.308,21  - 27%
Viadurini Taps
lek 174.527,34 lek 238.517,37  - 27%
Viadurini Taps
lek 69.771,07 lek 95.287,35  - 27%
Viadurini Taps
lek 31.496,65 lek 42.959,04  - 27%
Viadurini Taps
lek 36.280,96 lek 46.048,90  - 21%
Viadurini Taps
lek 25.416,60 lek 33.390,44  - 24%
Viadurini Taps
lek 85.120,70 lek 116.218,66  - 27%
Viadurini Taps
lek 69.771,07 lek 95.287,35  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 279.781,98 lek 391.714,70  - 29%
Viadurini Bathroom
lek 175.225,05 lek 245.295,13  - 29%
Faqe 1 të 2

Çezmat e vaskës së projektuar italiane: të montuara në mur, buzë pishinës, të ndërtuara dhe termostatike.

Në Viadurini do të gjeni një gamë të gjerë çezmat e mikserit të dushit të markave më të mira përfaqësuese të Prodhuar në Itali.

Kur merreni me çezmat për vaska ose vaska, zgjidhjet e mundshme janë të ndryshme duke përfshirë:
 • Çezmat e montuara në mur: një mikser i jashtëm është ideal nëse nuk doni të bëni punë murature ose të prekni pllakat.
 • Çezmat e vaskës : instalim perfekt për ata që duan të shmangin rrëmujat e rubinetave në mur.
 • Çezmat e vaskave të integruara: me mikser të integruar në mur dhe një pllakë të jashtme me kontrolle uji dhe devijues
 • Trokitje e mikserit të dushit termostatik për të rregulluar temperaturën e dëshiruar të ujit dhe për ta mbajtur atë konstante pasi të riaktivizohet rrjedha e ujit.
Kontaktoni stafin tonë për një vlerësim të personalizuar ose për më shumë informacion në lidhje me produktet tona.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • Piva IT 04187360401
 • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
 • du lundi au veredi 8.30-17.00
 • via del pino 21 - - 47822
 • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
 • info@viadurini.al
 • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
 • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në