Ndriçimi i Dizajnit - Ndriçim Italian dhe Luksoz për të Ndriçuar Shtëpinë

  • Komente :
  • : 5,0
Dizajni i ndriçimit për të pasur një shtëpi që është gjithmonë e ndritshme dhe mikpritëse. Ndriçim luksoz i punuar me materiale të cilësisë së lartë në Itali dhe një dizajn origjinal. Ndriçimi i dhomës së ndenjes  për një shtëpi me një stil që është gjithmonë në trend.
1725 Produkte
Made in Italy
-15% ne shporten
Viadurini Living
lek 84.622,33 lek 111.010,74  - 24%
Viadurini Lighting
lek 35.184,56 lek 49.238,43  - 29%
Viadurini Lighting
lek 23.423,15 lek 32.792,40  - 29%
Viadurini Lighting
lek 26.712,35 lek 37.377,35  - 29%
Viadurini Lighting
lek 66.182,84 lek 92.695,85  - 29%
Viadurini Lighting
lek 29.901,88 lek 41.862,64  - 29%
Viadurini Lighting
lek 18.140,47 lek 25.416,60  - 29%
Viadurini Lighting
lek 19.236,88 lek 26.911,70  - 29%
Viadurini Lighting
lek 12.758,13 lek 17.841,46  - 28%
Viadurini Lighting
lek 20.233,60 lek 28.307,12  - 29%
Viadurini Lighting
lek 25.615,94 lek 35.882,27  - 29%
Viadurini Lighting
lek 20.233,60 lek 28.307,12  - 29%
Viadurini Lighting
lek 49.039,09 lek 68.674,66  - 29%
Viadurini Lighting
lek 38.374,09 lek 53.723,72  - 29%
Viadurini Lighting
lek 45.849,56 lek 64.189,39  - 29%
Viadurini Lighting
lek 91.699,12 lek 128.378,76  - 29%
Viadurini Lighting
lek 40.566,90 lek 56.813,58  - 29%
Viadurini Lighting
lek 53.325,03 lek 74.655,04  - 29%
Viadurini Lighting
lek 38.374,09 lek 53.723,72  - 29%
Viadurini Lighting
lek 72.561,91 lek 101.566,74  - 29%
Viadurini Lighting
lek 59.704,10 lek 83.625,60  - 29%
Faqe 1 të 72

Ndriçimi i dizajnit të brendshëm dhe të jashtëm - Rëndësia e dritës për një mjedis relaksues dhe të rehatshëm.

Kjo kategori i kushtohet ndriçimit, në rënie në të gjitha nuancat dhe materialet e saj.
Do dhomë në shtëpinë tonë ka nevojë për burime të ndryshme të dritës bazuar në vendndodhjen dhe llojin e mobiljeve që kemi zgjedhur. Zgjedhja e llambave ose ndriçimit varëse të përshtatshme për çdo mjedis na lejon të kemi një dritë të plotë dhe homogjene në shtëpi për të kaluar çdo moment në një mjedis relaksues.

Kjo është e rëndësishme sepse çdo llambë korrespondon me një energji të ndryshme të dritës dhe për këtë arsye një aftësi të ndryshme për të përshtatur sytë. Nuk është thjesht çështje e identifikimit të llambave të stilistëve që mund të përshtaten më së miri në dhomën tonë, por gjithashtu të identifikohen ato që lejojnë sytë tanë të mos lodhen shumë në kryerjen e veprimeve normale të përditshme. Do dhomë ka një funksion të ndryshëm dhe secila llambë dizajni në katalogun tonë pasqyron një karakter unik dhe një stil modern dhe origjinal.

Burimi i dritës ka historinë e vet dhe pse, dhe për këtë arsye është jashtëzakonisht e rëndësishme të zgjidhni ndriçimin më të mirë të projektuesit për të komunikuar ndjenjat në një mënyrë të menjëhershme me të dashurit tanë ose mysafirët tanë. Në këtë katalog do të gjeni një shumëllojshmëri të gjerë të llambave të murit, llambave në këmbë dhe dritave tavan për shitje në internet me më shumë se çmime të përballueshme. Shumë ide origjinale për të krijuar ambiente të ndryshme në çdo pikë të shtëpisë tuaj.

Shprehni krijimtarinë tuaj duke luajtur në kombinimin e dritave dhe ngjyrave për të krijuar një projekt të projektimit të ndriçimit me një efekt të mahnitshëm. Ose nëse nuk jeni i sigurt ju lutemi na kontaktoni pa detyrime, ne do t'ju ndihmojmë në zgjedhjen përfundimtare për të krijuar atmosfera të bujshme.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në