Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dizajn i cilësisë së mirë varëse me dorë në Itali nga Ferroluce

Kod: C1415-R
lek 30.230,70 lek 37.538,11 -19%
Shfaq opsionet:

- +
Material
Ceramica
Masat
Sigurt: cm 26 cm, H. 29 cm
Koha e dërgimit
3 javë pune
Ferroluce
Dizajn i cilësisë së mirë varëse me dorë në Itali nga Ferroluce

Llamba e lehta (pa përfshirë) max 70 W, atak E27

Ferroluce është një kompani italiane e specializuar në prodhimin e llambave varëse, llamba tavan, sharje muri dhe llamba tryezash. Lindi në 1982 nga ideja e Valter dhe Miriam që donin të ruanin dhe transmetonin përsosmërinë e mjeshtërisë italiane. Të gjitha produktet e Ferroluce ndërthurin dashurinë dhe respektin për traditën dhe materialet. Do artikull është i punuar me dorë dhe ka personalitetin e tij unik. Kjo është arsyeja pse Ferroluce u drejtohet klientëve më të kërkuar që kërkojnë një kompani kompetente e cila është në gjendje të rregulloje çdo send në formën, madhësinë, dekorimet dhe ngjyrat e saj.

Të gjitha dekorimet janë plotësisht të punuar me dorë. Për këtë arsye, produkti mund të paraqesë variacion të ngjyrave dhe të jetë i ndryshëm nga figura.

Ne informojmë klientët tanë që politika e kthimit të korporatave nuk mund të zbatohet për produktet e mëposhtme, sepse ato janë produkte artizanale dhe unike të bëra me dorë, të bëra me kërkesë të klientit. Kjo nënkupton që ato nuk mund të kthehen pasi të blihen.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi