10 Produkte
Viadurini Night Design
lek 49.294,97 lek 61.618,71  - 20%
Viadurini Night Design
lek 49.558,57 lek 61.948,21  - 20%
Viadurini Night Design
lek 59.839,34 lek 74.799,18  - 20%
Viadurini Night Design
lek 49.294,97 lek 61.618,71  - 20%
Viadurini Night Design
lek 63.661,68 lek 79.577,10  - 20%
Viadurini Night Design
lek 58.719,00 lek 73.398,76  - 20%
Viadurini Night Design
lek 44.154,58 lek 55.193,22  - 20%
Viadurini Night Design
lek 37.498,44 lek 46.873,05  - 20%
Viadurini Night Design
lek 138.263,15 lek 172.828,94  - 20%

Krevat një piazza dhe gjysma veshur susta me ose pa depo për dhomën e gjumit të dizajnuar në Itali.

Nëse duhet të siguroni dhomën e gjumit të fëmijëve tuaj ose të mysafirëve, një krevat një piazza dhe gjysma është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të kombinuar prakticitetin dhe rehatinë.
dyqanin tonë online do të gjeni një shumëllojshmëri të madhe të shtretërve të dyfishtë të veshur me susta në stilin modern dhe shtratin me ose pa depo.
Këto produkte mund të personalizohen për sa i përket madhësive, ngjyrave dhe stilit.
Për më tepër, të gjitha artikujt e propozuar në katalogun tonë janë bërë në Itali produkte, të bëra nga dizajnerë dhe zejtarë të specializuar me materiale rezistente dhe cilësore.

Por në dyqanin tonë online ju jo vetëm që do të gjeni shtretër, por edhe ndriçim, llamba muri ose llamba dyshemeje për të krijuar në dhomën tuaj një atmosferë magjike dhe pajisje shtëpiake siç janë pasqyrat dhe dizajni i rafteve për të kompletuar dekorimin e dhomës tuaj të gjumit.

Stafi ynë është në dispozicionin tuaj për t'ju dhënë më shumë informacion ose për të përgatitur një kuotë të personalizuar. Na kontaktoni me email ose telefon për të marrë ndihmë gjatë blerjes tuaj në internet.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë