Dyshekë Krevati një Pjac e Gjysëm - Made in Italy

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
13 Produkte
Viadurini Night Design
lek 59.154,40 lek 73.943,00  - 20%
Viadurini Night Design
lek 53.661,01 lek 67.076,27  - 20%
Viadurini Night Design
lek 69.471,25 lek 86.839,06  - 20%
Viadurini Night Design
lek 61.700,11 lek 77.125,14  - 20%
Viadurini Night Design
lek 58.685,45 lek 73.356,82  - 20%
Viadurini Night Design
lek 48.368,60 lek 60.460,76  - 20%
Viadurini Night Design
lek 44.483,03 lek 55.603,80  - 20%
Viadurini Night Design
lek 38.654,68 lek 48.318,36  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 48.318,36
Viadurini Night Design
lek 30.012,65 lek 37.515,81  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 37.515,81
Viadurini Night Design
lek 31.821,45 lek 39.776,82  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 39.776,82

Dyshekë krevat një piazza dhe gjysma për komoditetin dhe dizajnin e dhomës së gjumit: të frymëmarrjes, hipoallergjike dhe higjenike.

Krevat një piazza dhe gjysma është perfekt për ata që kanë një dhomë mjaft të madhe mysafirësh ose për t'u dhënë fëmijëve tanë më shumë rehati.
Dhe nëse blini shtratin, do t'ju duhet edhe dysheku krevat një piazza dhe gjysma.
Në këtë dyqan online mund të blini me lehtësi dhe të qetë një dyshek të mrekullueshëm dhe të rehatshëm të kujtesës nga shtëpia juaj.

Produktet tona i përkasin prodhimeve në Itali dhe janë një simbol i cilësisë dhe garantimit të qëndrueshmërisë së materialeve nga të cilat janë bërë.
Për më tepër, pasi janë dyshekë me lateks, nuk do të keni më asnjë problem të pagjumësisë, të dhimbjeve të pakëndshme dhe të qafës së mitrës.
Në fakt, ato janë sende të jashtëzakonshme pasi ato mund të marrin frymë, higjienik, hipoallergjik, elastik dhe antimagnetik që nuk kanë pjesë metalike brenda tyre.

Dyshekët e kujtesës, nga ana tjetër, janë të ashtuquajturat sepse ato mund të kujtojnë fjalë për fjalë qëndrimin tuaj duke e mbajtur atë në atë mënyrë për tërë natën. Nuk është më trupi që përshtatet në shtrat, do të keni një dyshek që mund të përshtatet në kthesat tuaja, pa asnjë përpjekje, për rehati maksimale.
Ne mbetemi të disponueshëm për çdo informacion shtesë, na kontaktoni përmes bisedës ose telefonit dhe ne do t'ju ndihmojmë të bëni blerjen tuaj shpejt dhe me lehtësi.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë