Ndriçim - Llamba Muri për Jashtë

  • :
  • : 5,0
81 Produkte
Viadurini Lighting
lek 11.362,71 lek 15.748,33  - 28%
Viadurini Lighting
lek 43.158,38 lek 59.990,16  - 28%
Viadurini Lighting
lek 14.053,89 lek 19.535,89  - 28%
Toscot
lek 18.539,17 lek 26.911,70  - 31%
Viadurini Lighting
lek 10.665,00 lek 14.851,26  - 28%
Viadurini Lighting
lek 14.053,89 lek 19.535,89  - 28%
Toscot
lek 38.972,12 lek 56.514,56  - 31%
Viadurini Lighting
lek 14.651,92 lek 20.333,28  - 28%
Viadurini Lighting
lek 10.665,00 lek 14.851,26  - 28%
Viadurini Lighting
lek 12.060,42 lek 16.745,05  - 28%
Toscot
lek 27.111,04 lek 39.271,14  - 31%
Viadurini Lighting
lek 13.057,15 lek 18.140,47  - 28%
Viadurini Lighting
lek 10.665,00 lek 14.851,26  - 28%
Toscot
lek 34.686,19 lek 50.334,84  - 31%
Toscot
lek 21.130,67 lek 30.599,59  - 31%
Viadurini Lighting
lek 10.665,00 lek 14.851,26  - 28%
Viadurini Lighting
lek 10.665,00 lek 14.851,26  - 28%
Toscot
lek 25.615,94 lek 35.882,27  - 29%
Faqe 1 të 2

Llambë muri në natyrë me dizajn të cilësisë së mirë apo moderne për kopshtin tuaj.

Dritat e mureve të kopshtit të bëra nga kompanitë më të mira të traditës italiane si Toscot dhe Aldo Bernardi.

Një dizajn i cilësisë së mirë i realizuar falë përdorimit të materialeve me cilësi të lartë si bakri dhe bronzi për të krijuar linja mëkatare në llamba me një ose më shumë drita sipas nevojave tuaja.
Për ata që në vend të kësaj kanë një stil minimalist, të thjeshtë pa shumë dekorime, llambat e murit nga Il Fanale janë perfekte, të bëra prej hekuri drejtkëndëshe ose katrori dhe bakri. Stil i thjeshtë, por me ndikim.
Nëse dëshironi një produkt të punuar me dorë, hidhini një sy llambave murale të udhëhequra nga terrakote. Punuar me dorë nga artizanë të aftë si dhe duke kujtuar traditën italiane do t'i japin kopshtit tuaj një prekje të veçantë dhe të veçantë fshatar.

Zbuloni të gjithë koleksionin në katalogun tonë në internet dhe mos hezitoni të na kontaktoni në numrin tonë të telefonit ose përmes postës elektronike për të kërkuar kuotën tuaj të personalizuar ose më shumë informacion në lidhje me produktet tona. Stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë dhe ju ndihmojë gjatë procesit të blerjes.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në