Mobilje Dhoma Gjumi - Dizajn Modern dhe Klasik Italian

37 Produkte
Viadurini Night Design
Lekë 448,974 Lekë 561,218  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 448,974 Lekë 561,218  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 753,165 Lekë 941,456  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 452,399 Lekë 565,499  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 608,908 Lekë 761,135  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 529,600 Lekë 662,000  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 540,930 Lekë 676,162  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 543,499 Lekë 679,373  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 328,760 Lekë 410,950  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 564,643 Lekë 705,804  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 603,902 Lekë 754,877  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 349,312 Lekë 436,640  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 297,933 Lekë 372,416  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 420,584 Lekë 525,730  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 546,726 Lekë 683,408  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 386,726 Lekë 483,408  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 543,630 Lekë 679,538  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 570,440 Lekë 713,049  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 597,117 Lekë 746,396  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 784,783 Lekë 980,978  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 336,665 Lekë 420,831  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 339,761 Lekë 424,701  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 493,766 Lekë 617,208  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 340,749 Lekë 425,936  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 412,416 Lekë 515,520  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 536,977 Lekë 671,222  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 329,617 Lekë 412,021  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 276,525 Lekë 345,656  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 619,513 Lekë 774,392  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 449,896 Lekë 562,370  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 387,385 Lekë 484,231  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 770,225 Lekë 962,781  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 312,688 Lekë 390,860  - 20%
Viadurini Night Design
Lekë 372,103 Lekë 465,129  - 20%

Komplete mobiljesh gjumi me cdo mobilje me stil luksoz dhe italian

Hapësira, komoditeti dhe stili ; ja çfarë imagjinoni kur mendoni për dhomën tuaj të gjumit. Dhomat tona dyshe janë krijuar për t’iu përgjigjur dëshirës tuaj për të organizuar më mirë hapësirat e shtëpisë.

Dhoma e gjumit është vendi më intim në shtëpi, perfekt për të shijuar pak relaks dhe pushim. Për këtë arsye është e rëndësishme të siguroni këtë mjedis duke i kushtuar vëmendje detajeve dhe duke krijuar një atmosferë që ju pasqyron.

Dizajni i zonës fjetur me siguri duhet të fillojë me një përzgjedhje të pushuar ngjyra në tonet natyrore dhe harmonike. Pushimi është i lidhur ngushtë me kontekstin që na rrethon: një mjedis i rehatshëm dhe i rregullt favorizon qetësinë e mendjes.

Ideja jonë për dhoma gjumi dyshe dhe teke kombinon 4 faktorë kryesorë:

  • materiale cilësore,

  • rezistente me kalimin e kohës,

  • dizajn i modës,

  • luks, përsosje dhe elegancë.

Çdo copë e mobiljeve, të tilla si shtrati, tavolina afër, veshjet dhe pasqyrë, është projektuar për të krijuar një mjedis luksoze dhe harmonike, me karaktere moderne, klasike apo cilësisë së mirë.

Për koleksionet tona të dhomave të gjumit të plotë ne donim t'i jepnim një rëndësi më të madhe jo vetëm stilit:

Materiale ekologjike: ne i kushtojmë vëmendje të madhe çështjeve mjedisore, për këtë ne përdorim panele ekologjike, duke shmangur kështu prerjen e pemëve.

Prodhuar në Itali: produktet tona me markën në produkt janë krijuar dhe prodhuar ekskluzivisht në Itali.

Bojra: ne përdorim një llak të gjeneratës së fundit për karakterin përkatës të mbrojtjes së mjedisit. Ato nuk janë toksike për ujin dhe tharjen UV.

Përveç ofrimit të dizajnit të ndryshëm dhe opsioneve moderne të dhomës së gjumit, në të cilën secili element shpreh plotësisht karakterin e shtëpisë, është e mundur të zgjidhni dhoma dyshe më klasike, të përmirësuara nga elementë të vlefshëm që ndërthurin komoditetin, funksionalitetin dhe estetikën.

Nëse dëshironi të shndërroni zonën tuaj të gjumit në një ambient unik, me Viadurini ju keni propozime të shumta të krijuara për të bërë një dhomë gjumi të plotë dyshe, një vend elegant dhe mikpritës, ku secili person mund të gjejë madhësinë e tij dhe një mobilje ideale.

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro