Made in Italy

Dhoma gjumi dyshe me 6 elementë Stil modern Prodhuar në Itali - Octavia

 • Made in Italy
 • Kod: OCTAVIA
Lekë 618,155 Lekë 772,694 -20%
Material Dru
Koha e dërgimit 30/45 ditë pune

Dhoma gjumi dyshe e stilit modern e bërë në Itali, luksoze.

Mobilje gjumi me 6 elemente të prodhuara tërësisht në Itali . Përbërja përfshin një krevat dopio me kokë dhe kornizë krevati prej druri të veshur me eko-lëkurë dhe këmbë druri me material qymyr druri , një tavolinë me 2 sirtarë, një komodë me 3 sirtarë dhe 2 sirtarë të gjatë me 6 sirtarë në qymyr- rimeso hiri e njollosur dhe një tavolinë kafeje. në rimeso druri me përfundim betoni. Shtrati, protagonisti i dhomës, karakterizohet nga një dizajn minimal që paraqet një ekuilibër të përsosur vizual midis vëllimeve të bollshme të krevatit, të pasuruar nga qepjet e veçanta qendrore dhe linjave të matura dhe thelbësore të kornizës së krevatit. Elementet që e rrethojnë janë të kombinuara me të, duke krijuar një harmoni të mrekullueshme të stileve dhe personaliteteve moderne për një rezultat ekskluziv me një ndikim të fortë vizual, megjithëse veçanërisht të matur dhe minimal .

Përbërja e dhomës përfshin "Dimensionet dhe Numri i Pjesëve" :
 • 1x krevat (baza e palosur dhe dysheku nuk përfshihen) - L 171 x W 216 x H 89 cm (baza me shirita 160 x 200 cm);
 • 1x tavolinë kafeje - W 40 x D 40 x H 60 cm;
 • 1x komodinë - L 46.9 x D 42.2 x H 49 cm;
 • 1x komo - L 129.5 x W 52.2 x H 73.6 cm;
 • 2x njësi të sirtarëve të gjatë - L 56.9 x L 42.2 x H 110.4 cm.
Shtë një ide mobiluese e krijuar në bazë të vlerave artizanale , për të arritur përsosmërinë dhe cilësinë e lartë tipike të Made in Italy , ku idetë dhe kultura novatore ndërthuren në favor të optimizimit të proceseve dhe vëmendjes ndaj detajeve. Kështu lindin mobiljet funksionale dhe të rafinuara për zonën e fjetjes.

NB : secili element është pjesë e një sistemi modular dhe modular për të krijuar zgjidhje të personalizuara. Zbuloni gamën e gjerë të ngjyrave dhe përfundimeve dhe proceseve speciale të disponueshme për të përmbushur çdo nevojë.
Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur formularin "Kërko informacion ".
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro