Krevat Tek - Madhësia e Personalizueshme

30 Produkte
Viadurini Night Design
lek 82.529,20 lek 113.826,51  - 27%
Viadurini Night Design
lek 58.109,34 lek 80.236,73  - 28%
Viadurini Night Design
lek 59.205,73 lek 81.632,15  - 27%
Viadurini Night Design
lek 58.308,68 lek 80.436,07  - 28%
Viadurini Night Design
lek 57.012,93 lek 78.641,96  - 28%
Viadurini Night Design
lek 85.718,73 lek 118.212,11  - 27%
Viadurini Night Design
lek 69.372,37 lek 95.686,03  - 27%
Viadurini Night Design
lek 123.594,45 lek 170.540,42  - 28%
Viadurini Night Design
lek 56.215,55 lek 77.645,23  - 28%
Viadurini Night Design
lek 58.707,37 lek 81.034,10  - 28%
Viadurini Night Design
lek 55.119,14 lek 76.050,46  - 28%
Viadurini Night Design
lek 130.571,57 lek 180.208,69  - 28%
Viadurini Night Design
lek 64.089,71 lek 88.509,59  - 28%
Viadurini Night Design
lek 67.378,92 lek 92.895,19  - 27%
Viadurini Night Design
lek 55.119,14 lek 76.050,46  - 28%
Viadurini Night Design
lek 62.494,94 lek 86.316,78  - 28%
Viadurini Night Design
lek 97.480,14 lek 134.558,49  - 28%
Viadurini Night Design
lek 119.507,87 lek 133.882,70  - 11%
Viadurini Night Design
lek 56.514,56 lek 78.043,92  - 28%
Viadurini Night Design
lek 59.006,39 lek 81.432,80  - 28%
Bolzan Letti
lek 151.403,22 lek 227.154,66  - 33%
Viadurini Night Design
lek 82.927,89 lek 114.424,55  - 28%
Viadurini Night Design
lek 68.774,34 lek 94.888,65  - 28%
Viadurini Night Design
lek 114.723,56 lek 158.280,64  - 28%
Bolzan Letti
lek 131.966,99 lek 197.950,49  - 33%
Viadurini Night Design
lek 151.502,88 lek 212.104,04  - 29%

Shtretër teke me depo ose tërheqëse në dru dhe hekur të farkëtuar për modelin modern të Made in Italy.

Në këtë seksion të faqes tonë do të gjeni krevat tek, të përsosur për të dekoruar dhomat e gjumit të fëmijëve ose një dhomë të ftuar.
Të gjitha shtretërit në katalogun tonë në internet prodhohen në Itali me materiale me cilësi të lartë.

Ndër propozimet tona në Viadurini do të gjeni: shtretër të vetëm të veshur me susta dhe shtretër të vetëm prej hekuri të punuar, të dy me mundësinë e mbajtjes së tyre me ose pa depo.
Por ky nuk është i vetmi aspekt i përshtatshëm, ju në fakt mund të zgjidhni ngjyrat dhe përfundimet që i përshtaten më së miri stilit të dhomës tuaj të gjumit.
Gjithashtu mos harroni të zgjidhni edhe shkumën e kujtesës ose dyshekun e lateksit që mund t'ju garantojë një pushim të mrekullueshëm.

Zbuloni të gjithë katalogun e shtretërve tanë të vetëm të bërë në Itali. Dhe mos hezitoni të na shkruani në bisedën tonë ose në adresën tonë të emailit për më shumë informacion ose ndihmë gjatë blerjes tuaj në internet. Shërbimi ynë për klientët do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë dhe t'ju përgjigjet pyetjeve tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në