Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Shtrati i vetëm me një hekur të punuar Topazio, i punuar me dorë në Itali

Kod: TOPAZIOS
lek 50.050,82 lek 72.573,69 -31%
Shfaq opsionet:

- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Me porosi
Ky produkt mund të jetë bërë për të matur. Për informacion: clienti@viadurini.it ose plotësoni formularin e mëposhtëm Informacione Kërkesë
Viadurini Night Design
KLIENTET B MNDESHM BESAT E DHNM. KONTAKTONI P FORR NJ A QUOTE!
YDO NGJYRS NDSISHME. Tarifa shtesë për ngjyrat që nuk përfshihen në tabelën e ngjyrave: + 15%


Shënim: Në versionet me ruajtje (headboard me footboard dhe ruajtje, headboard me ruajtje) baza e shtratit slatted është përfshirë ; në të gjitha versionet e tjera (tabela me shufra dhe shina anësore, tabela e montuar në mur, headboard dhe shtresa e shtratit) baza e shtratit të shtruar nuk është përfshirë , dhe duhet të blihet veç e veç.

Shtrati i vetëm me një hekur të punuar Topazio, i punuar me dorë në Itali.
Topazio është në dispozicion në opsionet e mëposhtme:

- Krevati i vetëm me një hekur të punuar Topazio - Tabela me shina dhe shina anësore
Një shtrat i vetëm Topazio në versionin SINGLE BED HEADBOARD ME FOOTBOARD DHE VEPRIMET anësore ka nevojë për një bazë shtrati të shtruar prej 85 x 190 cm, i pavarur ose i aplikuar në strukturën e shtratit. Ky opsion i dytë rekomandohet, duke e bërë shtratin edhe më të lehtë për tu pastruar. Ju mund të zgjidhni opsionin që preferoni gjatë montimit të shtratit. Shtë një vendim i kthyeshëm (përfshihen kllapat e shtratit).
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, pavarësisht nëse mund të ketë nevoja specifike ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, me estetikë, apo me dëshirën e përdorimit të një baze të copëzuar që ju tashmë zotëroni, ky model mund të përshtatet në gjerësi, lartësi dhe gjatësi.

- Shtrati i vetëm me një hekur të punuar Topazio - Tabela me stola dhe depo
Shtrati i vetëm Topazio në versionin SINGLE BED HEADBOARD ME FOOTBOARD DHE RUAJTJEN përfshin një bazë shtrati të shtruar për një dyshek 85 x 195 cm. Baza e shtruar e shtruar e përfshirë e mban dyshekun akoma.
Me këtë version, mund të përdorni edhe një dyshek me gjatësi 190 cm.
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, gjatësia e tij mund të personalizohet.
Ruajtja e hekurit mund të pikturohet në çdo ngjyrë dhe mund të kombinohet me një tekstil valance. Garanton pastrim të lehtë, rritje të kapacitetit dhe qëndrueshmëri.
Ky version është i disponueshëm vetëm falë strukturës metalike të ruajtjes, e cila e bën shtratin të qëndrueshëm dhe elegant në të njëjtën kohë.

- Shtrati bezdisshëm me një hekuri Topazio - Tavolina e montuar në mur
Shtrati i vetëm me një hekur të çuditshëm Topazio me ballinë të montuar në mur kërkon shtimin e një shtrati të shtruar me rrasa prej 85 cm.
Pavarësisht nëse mund të ketë nevoja të veçanta ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, estetikë apo dëshirë për të përdorur një bazë të copëzuar që tashmë posedoni, ky model mund të përshtatet në lartësi dhe gjerësi.

- Krevati i vetëm me një hekur të punuar Topazio - Headboard me depo
Shtrati i vetëm Topazio në versionin SINGLE BED HEADBOARD ME FOOTBOARD DHE RUAJTJEN përfshin një bazë shtrati të shtruar për një dyshek 85 x 195 cm. Baza e shtruar e shtruar e përfshirë e mban dyshekun akoma.
Me këtë version, mund të përdorni edhe një dyshek me gjatësi 190 cm.
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, gjatësia e tij mund të personalizohet. Ruajtja e hekurit mund të pikturohet në çdo ngjyrë dhe mund të kombinohet me një tekstil valance. Garanton pastrim të lehtë, rritje të kapacitetit dhe qëndrueshmëri.

- Topazio një shtrat i vetëm prej hekuri i punuar - Mbulesa kryesore me shtratin e shtratit
Krevati i vetëm Topazio në versionin SINGLE BED HEADBOARD ME BEDFRAME kërkon instalimin e një baze të shtruar me një shtrat prej 85 x 190 cm që duhet të aplikohet në kornizën e shtratit.
Pavarësisht nëse mund të ketë nevoja specifike ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, estetikë apo dëshirën e përdorimit të një baze të copëzuar që tashmë posedoni, ky model mund të përshtatet në gjerësi, lartësi dhe gjatësi.


Dimensionet: (Gjerësia e Lenght x Lartësia)
- Tabela me shina dhe shinat anësore 94 x 205 x 115/80 cm
- Tabela me shufër dhe depo 94 x 217 x 115/80 cm
- Selia e montuar në mur 94 x 5 x 115 cm
- Tabela me depo 94 x 208 x 115 cm
- Tabela me krevat shtrati 94 x 198 x 115 cm
Viadurini ofron një koleksion të hollë të shtretërve prej hekuri të punuar, dhe të bëra ekskluzivisht me dorë nga mjeshtrit shumë të aftë. Angazhimi dhe pasioni i mjeshtrit mjeshtër, garantojnë cilësinë dhe autentitcità artizanale të të gjitha produkteve.
Dora e prodhimit ndjek fazën e kryer në mënyrë industriale me anë të prishjes së rërës, e cila pastron skorjen nga përpunimi i hekurit ose vajrat e përdorura për ruajtje për ta bërë atë të përshtatshme për hapin e pikturës. Me fazën përfundimtare është rikthyer në zanat vetë, ose ngjyra antike dhe e mbarimit para gatimit përfundimtar të produktit.
Trajtojeni veten në një shtrat të përsosmërisë së vërtetë të bërë në Itali!

PSE Bleni
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • punuar me dorë
  • prodhimi artizanal
  • Dizajni dhe funksionaliteti
  • i fortë
  • Prodhuar në Itali
  • Transporti falas në të gjithë Italinë

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies