Tabaka Dushi të Personalizuara në Rrëshirë, Qeramikë dhe Qelq - Drejtkëndëshe dhe të Rrumbullakëta

59 Produkte
Viadurini Bathroom
lek 72.860,92 lek 109.341,22  - 33%
Viadurini Bathroom
lek 77.545,55 lek 116.318,34  - 33%
Viadurini Bathroom
lek 70.468,78 lek 105.753,00  - 33%
Viadurini Bathroom
lek 83.326,59 lek 124.989,89  - 33%
Viadurini Bathroom
lek 72.561,91 lek 108.842,87  - 33%
Viadurini Bathroom
lek 92.596,17 lek 138.944,10  - 33%
Viadurini Bathroom
lek 89.107,62 lek 133.661,42  - 33%
Viadurini Bathroom
lek 79.838,04 lek 119.806,89  - 33%
Viadurini Bathroom
lek 72.860,92 lek 109.341,22  - 33%
Viadurini Bathroom
lek 67.478,58 lek 101.267,72  - 33%
Viadurini Bathroom
lek 64.588,07 lek 96.882,11  - 33%
Faqe 1 të 3

Tabaka dushi të bëra për të matur në rrëshirë, qeramikë, qelq dhe prodhim gresi me një model të bërë në Itali

Dizajni dhe cilësia, këto janë tiparet e shkëlqyera në bazën e tabaka dush të propozuara nga Viadurini, tabaka dush janë një element i rëndësishëm në banjat tona. Nga materiale, forma dhe madhësi të ndryshme, këto përfaqësojnë zgjidhjen më të mirë për të bërë një dush me një dizajn modern dhe gjithmonë aktual, perfekt për tu përshtatur me kuti të ndryshme.

Mund të gjeni lloje të ndryshme të tepsive të dushit në madhësi dhe materiale të tilla si: rrëshirë, qeramikë, qelq dhe gress . Zgjedhja e materialit është e rëndësishme, por funksionaliteti dhe hapësira gjithashtu duhet të merren parasysh.
Çdo material ka përparësitë e tij:
 • Qeramike , klasike, të qëndrueshme dhe të lehtë për të pastruar.
 • Pastaj ka prodhim gresi , shumë të lehtë, pa rrëshqitje dhe të lehtë për tu instaluar.
 • Për secilën zgjidhje, nga ana tjetër, ka tabaka dushi me rrëshirë, tepër të hollë dhe të disponueshme në ngjyra dhe përfundime të ndryshme, tipari i tyre më i mirë është se ato janë bërë për të matur dhe mund të priten sipas dëshirës, ​​duke i bërë ato të përshtatshme për çdo kuti dushi.
Tabaka dushi drejtkëndëshe, katrore ose gjysmërrethore , tavat e dushit mund të jenë gjithashtu në dysheme. Këto, ndryshe nga tabaka klasike e dushit që krijon një hap, mund të instalohen direkt në traversat e dyshemesë. Në këtë mënyrë, krijohet një zgjidhje për hyrjen në dysheme e cila nuk kërkon ndonjë pozicionim në kornizat e fiksimit.

Për ndonjë pyetje apo dyshim, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë të klientit Help Desk, ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi të gjitha nevojave tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • Piva IT 04187360401
 • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
 • du lundi au veredi 8.30-17.00
 • via del pino 21 - - 47822
 • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
 • info@viadurini.al
 • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
 • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në