Dollape - për të Dekoruar Shtëpinë tuaj me Mobilje Projektuesi

187 Produkte
Viadurini Living
Lekë 306,628 Lekë 383,285  - 20%
Viadurini Living
Lekë 355,570 Lekë 444,462  - 20%
Viadurini Living
Lekë 351,617 Lekë 439,522  - 20%
Viadurini Living
Lekë 41,894 Lekë 52,367  - 20%
Viadurini Living
Lekë 44,990 Lekë 56,237  - 20%
Viadurini Living
Lekë 54,080 Lekë 67,600  - 20%
Viadurini Living
Lekë 57,703 Lekë 72,128  - 20%
Viadurini Living
Lekë 303,927 Lekë 379,909  - 20%
Viadurini Living
Lekë 316,969 Lekë 396,212  - 20%
Viadurini Living
Lekë 429,015 Lekë 536,269  - 20%
Faqe 1 të 4

Dërrasa anësore me një dizajn modern në dru antik, të çmuar dhe të rikuperuar; në metal dhe xham për stilin e cilësisë së mirë dhe klasike të dhomës së ndenjes.

Një element mobiljesh që nuk do të mungojë në zonat tuaja të jetesës për praktikë dhe funksionalitet është tabela anësore. Një dollap i ulët me gjatësi të ndryshueshme me sirtarë dhe ndarje për të mbajtur të gjitha aksesorët tuaj.

Ndër propozimet e ndryshme që do të gjeni në seksionin e dedikuar, ne gjithashtu theksojmë një përzgjedhje të stileve të shkëlqyera që variojnë nga moderne në të vjela dhe nga dizajni në etni. Zgjidhni stilin që përputhet më mirë me shtëpinë ose zyrën tuaj.

Kërkoni në mesin e shumë propozimeve të zgjedhura për ju në pjesën që i dollapët moderne, do të gjeni produkte për të gjitha shijet, nga stili klasik në atë modern, por edhe origjinaliteti i Brand Viadurini Living i cili krijon mobilje unike dhe speciale duke dekonstruktuar tryezën anësore klasike dhe duke luajtur me ngjyra.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro