Made in Italy

Bordea e dhomës së ndenjes me 2 ose 3 dyer me finiturë hiri natyral Prodhuar në Itali - Zehra

  • Made in Italy
  • Kod: ZEHRA
lek 268.960,93 lek 336.201,17 -20%
Material MDF, dru dhe hekur
Koha e dërgimit 30/40 ditë pune

Bofoni i dhomës së ndenjes me guaskë MDF dhe mbështetëse prej druri të fortë Prodhuar në Itali.

Bordi i dhomës së ndenjes me 4 këmbë në hekur me fije qymyr druri , guaskë MDF me finiturë qymyr druri dhe mbështetëse prej druri të ngurtë të kompletuar me dyer dërrase prej hiri natyral të prodhuara në Itali nëpërmjet përdorimit të punimeve cilësore dhe materialeve të kombinuara me shijen e rafinuar të një dizajni bashkëkohor. Ky bufe është i disponueshëm në dy madhësi të ndryshme me rafte të brendshëm MDF.
Produkti është pjesë e linjës së re të produkteve moderne të prodhuara me respekt për natyrën. Ky bufe elegant karakterizohet nga funksionaliteti dhe cilësia e lartë e mjeshtërisë italiane.
Një dizajn i gjithanshëm dhe origjinal i krijuar për të pasur përdorime të ndryshme brenda zonave të ndryshme të shtëpisë, duke kompletuar arredimin në një mënyrë ekskluzive bazuar në shijet dhe nevojat tuaja.

Madhësitë e disponueshme:
  • gjatësia 180 x thellësi 54 x lartësi 75 cm (3 dyer) - trupi: 180x54x60 cm
  • gjatësia 120 x thellësia 54 x lartësia 75 cm (2 dyer) - trupi: 120x54x60 cm
Masat fikse:
  • lartësia e bazës së përparme 15 cm
  • lartësia e bazës së pasme 15 cm
NB: Përfundimet e mëtejshme janë në dispozicion sipas kërkesës.
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme ose për një ofertë duke përdorur formularin " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë