Set Çaji dhe Kafeje Luksoze të Bërë me Porcelanë ose Ceramike - Made in Italy

45 Produkte
Viadurini Kitchen
lek 9.445,94 lek 11.807,44  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 9.445,94 lek 11.807,44  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 8.709,03 lek 10.886,29  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 6.297,30 lek 7.871,62  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 6.297,30 lek 7.871,62  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 6.565,27 lek 8.206,59  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 17.954,00 lek 22.442,49  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 33.496,27 lek 41.870,33  - 20%
Viadurini Kitchen
lek 48.569,58 lek 60.711,98  - 20%
Faqe 1 të 2

Filxhanë kafeje dhe gota çaji kompletojnë shërbimet e mëngjesit prej porcelani dhe qeramike

Shikoni zgjedhjen tonë të shkëlqyeshme të filxhanëve të kafesë dhe gotave të çajit , ato janë krijuar për t'ju lejuar të shijoni mëngjesin më të mirë ose meze të lehtë pasdite. Një gamë e gjerë shërbimesh dhe shërbimesh të plota me qumësht dhe tas sheqeri, çajnik ose infuzion, me materiale me cilësi të lartë që variojnë nga porcelani në  prodhim gresi , nga  kina e kockave te  qelqi .

Çaji, çaji bimor dhe kafeja japin situata të paqarta ose momente relaksi për t'u shijuar në fund të një dite pune.Zgjedhja e mjeteve më të përshtatshme për të përgatitur një çaj të mirë ose çaj bimor dhe për të shërbyer gjithçka për mysafirët është e rëndësishme por gjithashtu shumë e rëndësishme është që të keni një shërbim perfekt me të cilin të shijoni kënaqësinë e çajit ose kafesë.

Zgjidhni forma dhe zbukurime , për t’i bërë unike momentet e rëndësishme të ditës tuaj si zgjimi ose koha e çajit. Momente për t’u shijuar në relaksim absolut të rrethuara nga aroma intensive dhe të përkëdhelura nga ëmbëlsirat e vogla me stil dhe praktike, sipas shijes tuaj.

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë