Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Stoolet e Barit Dizajni - Relaksohuni dhe Rehatia për një Vendas në Itali

Dizajnimi i stolave për zonën e barit ose pijetore, stili italian për vendet ergonomike në dru, lëkurë ose metal.

Stoolet e dizajnit janë magjepsëse, të gjithanshme dhe funksionale; një aksesor arredimi origjinal dhe trendy për një mjedis te kujdesur ne çdo detaj!
Stoolet moderne dhe shumëngjyrëshe të dizajnit, të ulët ose të lartë, janë plotësime të domosdoshme! Të dobishme në një shirit qoshe, por jo vetëm, ato janë praktike për çdo dhomë në shtëpi.

Për ata që kanë zgjedhur ta përdorin atë në një bar dhe kanë një stil modern, rekomandohen karriget prej druri të zezë dhe të bardhë ose modelet e zhvilluara në materiale që krijojnë linja tërheqëse si çeliku dhe polikarbonati transparent. Për ata që duan të guxojnë të prekin origjinalitetin në kuzhinën apo barin e tyre, ata mund të zgjedhin midis modeleve të Viadurini Collection Living me kornizë metalike dhe përfundim kromi. Në dispozicion në shumë ngjyra.

Stools në natyrë Myyour dhe Slide kanë një dizajn të freskët dhe të gjallë, me hije të bardha dhe të zeza. Jashtë juaj sigurisht që do të zbukurohet falë këtyre produkteve moderne dhe të gjithanshme të arredimit. Të dobishme si vende të thjeshta për tarracën ose si një raft i vogël dekorativ për mjetet tuaja të kopshtarisë.

Zgjidhni me kujdes në dyqanin tonë online modelet e stoolit të dizajnit që ju pëlqen më së miri dhe më së miri me shtëpinë tuaj. Stafi ynë është në dispozicionin tuaj të plotë për të marrë informacione të mëtejshme ose për të ndihmuar në procesin e blerjes.