Aromat e Energjisë Natyrore | Shkopinj Aromë Ambientësh Made in Italy

Aroma natyrale energjike me esenca frutash, lulesh, qelibar dhe pikante; ideale për hotele, restorante dhe shtëpi. Aromat energjike  me shpërndarës kallami të zgjedhur nga Viadurini dhe të prodhuara në Itali nga  mjeshtrit e parfumeve : Wild Must, Verë e Kuqe, Vanilje dhe Mou,Qelibar&...
Lexoni të gjitha
14 Produkte
Viadurini Home Fragrance
lek 7.183,36 lek 8.979,20  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 4.744,97 lek 5.931,21  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 34.269,23 lek 42.836,53  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 7.183,36 lek 8.979,20  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 4.744,97 lek 5.931,21  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 34.269,23 lek 42.836,53  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 7.183,36 lek 8.979,20  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 4.744,97 lek 5.931,21  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 34.269,23 lek 42.836,53  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 7.183,36 lek 8.979,20  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 4.744,97 lek 5.931,21  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 34.269,23 lek 42.836,53  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 7.183,36 lek 8.979,20  - 20%
Viadurini Home Fragrance
lek 4.744,97 lek 5.931,21  - 20%
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë