Made in Italy

Aromë shtëpiake Must Must 500 ml me shkopinj - Terradimontalcino

  • Made in Italy
  • Kod: TERRADIMONTALCINO1
lek 7.167,30 lek 8.959,13 -20%
Koha e dërgimit 7 ditë pune
Kapacitet 500 ml

Aromë me shije frutash me musht të egër me shkopinj - Thelb i prodhuar në Itali.

Shpërndarësi i kallamave për ambiente me thelbin e mushtit të egër është një marrëveshje e shkëlqyer e notave të rrushit dhe kasetave që martohen mbi një bazë druri, kedri dhe vanilje.

Një thelb që vjen nga takimi i kodrave të domosdoshme dhe të gjelbërta të konceptuara nga pasioni dhe kërkimi i artizanëve italianë në gjendje të përmirësojnë një përvojë shqisore që kalon nëpër peisazhe të pandotura plot kujtime për të arritur në zemrat e njerëzve.

I përshtatshëm për adhuruesit e parfumeve dërrmuese me një shpirt ekzotik, sharm misterioz dhe natyrë ekskluzive.

Përhapësi duhet të vendoset në qendër të dhomës , kështu që ndërsa njerëzit kalojnë, ajri lëviz dhe aroma qarkullon. Për dhoma më të mëdha rekomandohet të keni dy pozicionuar në anët e kundërta të dhomës që dëshironi të parfumoseni.

Piramida e nuhatjes:
  • Shënimet e sipërme: cassis, anethole.
  • Shënime të zemrës: vjollcë, palisandër.
  • Shënime bazë: Druri i kedrit Virxhinia, vanilje.
Aromë: me shije frutash dhe me lule.
Ndjenja: energjizues.
Zona e sugjeruar e përdorimit: Zona e banimit - Banjo - Kuzhinë.
Materiali shpërndarës: shishe qelqi e pastër me kapak druri hiri trapez të zbardhur.
Formati: 500 ml i përshtatshëm për hapësira prej rreth 30 metra katrorë.
Furnizohet me: 7 shkopinj të bardhë natyralë prej palme kacavjerrëse të gjatë 31 cm.
Kohëzgjatja e parfumit: rreth 6/7 muaj.
Përbërësit: të gjithë përbërësit me bazë perimesh janë natyralë të kombinuar me një përqindje të vogël të elementeve sintetike.

Si të përdorni:
  1. Këshillohet të përdorni të gjitha shkopinjtë e furnizuar me aromën. Rekomandohet të mos përdorni më pak shkopinj sesa jepen.
  2. Në përdorimin e parë është e nevojshme të lini shkopinjtë të thithin për një orë dhe pastaj t'i ktheni ato.
  3. Për të rregulluar intensitetin e aromës, duhet të ktheni të gjithë ose një pjesë të shkopinjve një ose më shumë herë në ditë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë