Shtretërit e Divanit - Punuar me Dorë me Materialet me Cilësi të Lartë

36 Produkte
Viadurini Living
lek 229.890,80 lek 287.363,50  - 20%
Viadurini Living
lek 357.438,41 lek 446.798,01  - 20%
Viadurini Living
lek 55.980,33 lek 69.975,42  - 20%
Viadurini Living
lek 64.934,53 lek 81.168,17  - 20%
Viadurini Living
lek 142.006,98 lek 177.508,73  - 20%
Viadurini Living
lek 57.572,19 lek 71.965,24  - 20%
Viadurini Living
lek 52.464,99 lek 65.581,23  - 20%
Viadurini Living
lek 52.133,34 lek 65.166,68  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 408.245,21 lek 510.306,51  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 317.973,61 lek 397.467,00  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 317.973,61 lek 397.467,00  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 213.375,28 lek 266.719,09  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 224.120,32 lek 280.150,39  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 260.003,45 lek 325.004,31  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 228.232,61 lek 285.290,77  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 236.921,51 lek 296.151,89  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 230.288,77 lek 287.860,95  - 20%
Viadurini Italian Sofas
lek 93.123,69 lek 116.404,61  - 20%
Faqe 1 të 2

Modele moderne apo klasike, krevat dopio divan për dhoma të bëra në Itali.

Shtretërit e divanit Viadurini janë copa të shkëlqyeshme mobiljesh, perfekte për të bërë një dhomë të gjallë jo vetëm të këndshme për syrin, por mbi të gjitha funksionale dhe praktike, në mënyrë që të përmbushen të gjitha nevojat tuaja. Do produkt i kësaj koleksioni është krijuar për këdo që ka nevojë për relaksim ose pak qetësi.

2 shtretërit tanë ose 3 shtretërit e divanit janë të përsosur nëse shtëpia juaj nuk ka një dhomë të ftuar. Me Innovation dhe Viadurini Living shtretër divan nuk keni nevojë për dhomë të ftuar. Ju lehtë mund të akomodoni familjen dhe miqtë për natën, duke e kthyer në disa hapa të thjeshtë divanin tuaj në një shtrat të rehatshëm.

Zgjedhja e shtratit më të mirë të divanit është e rëndësishme, jo vetëm për atë estetike, secilit prej tyre pajiset me një dyshek me cilësi të lartë, me teknologji burimesh xhepi, e cila siguron një rehati optimale si gjatë ditës ashtu edhe gjatë natës. Në disa hapa të thjeshtë, divanja juaj bëhet një krevat dopio i rehatshëm, perfekt për një gjumë qesharak për fëmijët tuaj ose thjesht për të pritur një mik në nevojë.

Në Viadurini mund të gjeni shitjen speciale të shtretërve të divanit për të blerë në internet me çmime të jashtëzakonshme.
Kontaktoni me ne për çdo pyetje, ne do t'ju ndihmojmë të zgjidhni shtratin e përsosur të divanit, sipas nevojave tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë