Tavolina që Zgjaten prej Druri - Made in italy

  • Komente :
  • : 4,9
Tavolina ngrënieje prej druri të zgjerueshme për t'i dhënë një prekje klasike mobiljeve të dhomësngrënies ose kuzhinës. Linja të thjeshta dhe detaje të rafinuara falë materialit me cilësi të lartë.
179 Produkte
Viadurini Living
lek 240.710,18 lek 324.335,78  - 26%
Viadurini Living
lek 362.410,85 lek 471.154,04  - 23%
Viadurini Living
lek 130.671,24 lek 182.999,53  - 29%
Viadurini Living
lek 272.007,48 lek 356.031,79  - 24%
Viadurini Living
lek 362.410,85 lek 471.154,04  - 23%
Viadurini Living
lek 263.335,94 lek 344.768,74  - 24%
Viadurini Living
lek 231.639,93 lek 324.335,78  - 29%
Viadurini Living
lek 293.038,48 lek 410.253,87  - 29%
Viadurini Living
lek 279.881,64 lek 366.497,44  - 24%
Viadurini Living
lek 273.402,91 lek 357.925,56  - 24%
Viadurini Living
lek 366.995,81 lek 513.814,06  - 29%
Viadurini Living
lek 129.176,15 lek 180.906,40  - 29%
Viadurini Living
lek 167.749,58 lek 218.084,41  - 23%
Viadurini Living
lek 140.339,52 lek 182.401,50  - 23%
Viadurini Living
lek 81.731,81 lek 114.324,87  - 29%
Viadurini Living
lek 243.600,69 lek 340.981,17  - 29%
Viadurini Living
lek 157.184,25 lek 235.826,21  - 33%
Viadurini Living
lek 311.876,66 lek 405.469,56  - 23%
Viadurini Living
lek 89.107,62 lek 115.819,97  - 23%
Viadurini Living
lek 317.956,71 lek 445.139,39  - 29%
Viadurini
lek 412.845,37 lek 578.003,44  - 29%
Viadurini Living
lek 175.225,05 lek 196.754,41  - 11%
Viadurini Living
lek 279.881,64 lek 363.806,27  - 23%
Faqe 1 të 4

Tavolina të zgjatura prej druri për të furnizuar dhomën e ngrënies me stil klasik

Viadurini ofron një përzgjedhje të tryezave më të mira të zgjatshme me majë druri dhe këmbë druri. Ato janë tavolina moderne të zgjatura prej druri dizajnit italian, të përshtatshme për dhomat e ndenjes dhe kuzhinat e shtëpive të mobiluara në një stil modern. Në dispozicion në variante të ndryshme të formës drejtkëndëshe, katrore, të rrumbullakët ose ovale me raft të llakuar të bardhë ose të lehta ose të errët.

Tabela me majë druri:

Druri është një material që nxirret nga trungjet e pemës. Çdo lloj druri ka veti të ndryshme: ngjyra të ndryshme, dendësi të ndryshme dhe karakteristika të ndryshme të damarizimit.

Importantshtë e rëndësishme të njihni të gjitha ndryshimet:
- Druri i ngurtë: ka një vlerë të madhe dhe karakterizohet nga rezistenca e madhe ndaj konsumimit dhe cilësitë e saj estetike.
Duke qenë një dru natyral dhe "i gjallë", ai mund t'i nënshtrohet ndryshimeve të ngjyrave dhe modelit; këto karakteristika përfaqësojnë vlerat që dallojnë një produkt i cili është bërë nga një dru i vërtetë.
- Druri i huallit:ajo përbëhet nga dy shtresa tallash të shtypur, MDF ose kompensatë, të bashkangjitura në një kornizë perimetrale prej druri, tallash ose MDF në mënyrë që të sigurohet një panel i zbrazët në brendësi. Për të rritur rezistencën e saj në pjesën qendrore të zbrazët, shtohet një shtresë e ngopur letre e strukturuar si një huall mjalti.
- Kompensatë: është bërë duke përdorur shtresa prej druri fisnik me trashësi të ulët të nxjerra nga trungjet e pemëve me cilësi të lartë. Ata janë të lidhur dhe shtypur në mbështetës të ndryshëm (p.sh. panele tallash ose mdf). Pastaj, ato përfundojnë në ngjyrën ose tonalitetin e dëshiruar.
- Druri i fisnikëruar:ky është një panel prej druri chipboard i mbuluar në një ose dy anët me letër melamine (e cila është një material sintetik i bërë nga fletë letre të hollë (rreth 10 mm), i mbarsur me rrëshirë melamine. Melamina është një material ekonomik dhe i gjithanshëm që mund të përdoret në mënyra të ndryshme. Ajo i përket familjes së panelit të fisnikëruar dhe përbëhet nga fletë druri chipboard të mbuluara nga një shtresë letre e mbarsur me rrëshirë melamine dhe një rrëshirë e lehtë e bërë nga material sintetik.
Veshjet melamine janë të disponueshme në një gamë të gjerë kromatike dhe tekstura .
- dru Chipboard:panelet prej druri me fibra përbëhen nga ashkël druri që vijnë nga mbetjet e prodhimit të drurit. Aspektet e drurit përzihen me materiale lidhëse dhe shtypen në mënyrë që të prodhohen panelet. Panelet e fituara, mund të jenë të ndryshme në varësi të llojeve të ndryshme të ashklave të drurit.

Karakteristikat e drurit:

- dizajn i ngrohtë
- i fortë dhe i qëndrueshëm me kalimin e kohës
- estetik
- eko-miqësor

Si të pastroni drurin e fortë, drurin e huallit, kompensatën, drurin e fisnikëruar dhe majat e tryezës së drurit të chipboard:

Druri është një "material i gjallë" natyral dhe për pastrimin e tij është e nevojshme vetëm të përdorni një leckë të butë dhe të lagur.
Shtë e rëndësishme të shmangni pastrimin e produkteve si pastrues të njollave (të cilat mund të përmbajnë aceton, amoniak, trikloretilen ose alkool).
Druri mund të pësojë ndryshime natyrore të ngjyrave me kalimin e kohës.
Në mënyrë që të vononi këtë proces, nuk duhet ta vendosni tryezën nën dritare, duke e ekspozuar atë në rrezet e diellit. 

Majat e tryezave në MDF:

MDF është një dru artificial. Akronimi MDF shkurton fjalët Dërrasë e Mesme Fiberboard.
Këto janë panele të cilat prodhohen nga një proces i thatë nga fijet e holla dhe uniforme të drurit që kufizohen së bashku përmes rrëshirave, nxehtësisë dhe presionit.
Pjesët e sipërme të tryezave MDF kanë një ngjyrë uniforme; ndryshe nga druri i pastër, ai nuk ka mbulesa, duke lehtësuar përdorimin dhe pastrimin e tij.
MDF mund të riciklohet plotësisht: pasi të mos mund të përdoret më, duhet ta çoni në ishujt ekologjikë që mund t'i gjeni në çdo qendër të specializuar.
Panelet MDF karakterizohen nga uniformiteti dhe homogjeniteti i tyre në të gjithë trashësinë e tyre.

Përparësitë:

- dritë, rezistente dhe ekonomike
- ngjyra nuk ndryshon me kalimin e kohës
- ngjyra të pafund të mundshme
- mund të pikturohet ose mbulohet lehtë
- eko-miqësore

Si të pastroni majat e tryezave MDF:

Për një pastrim të përditshëm mjafton të përdorni një leckë të lagur.
Nga ana tjetër, gjërat për të shmangur janë si më poshtë:
- mos përdorni produkte pastrimi që mund të përmbajnë amoniak, përndryshe sipërfaqja do të bëhet e matte.
- mos e lagni tepër, shumë ujë mund të çojë në infiltrime dhe flluska edhe nëse është mjaft rezistent ndaj lagështisë.

Pjesët e sipërme të tryezave të laminuara dhe Melamine:

Cilat janë majat e tavolinave të laminuara dhe melaminës ? Një panel i petëzuar merret duke kaluar një proces të hedhjes së vdesit midis elementeve të ndryshëm që dalin nga përpunimi i drurit: tallash i shtypur, pluhur, rrëshira dhe fibra druri. Pastaj, ato janë të mbuluara me një shtresë të hollë oksid alumini ose rrëshirë melamine (kjo është arsyeja pse petëzimi i drurit quhet ndryshe "petëzuar plastik").
Sipërfaqja e panelit, mund të ketë përfundime të ndryshme: saten, i errët, me shkëlqim ose i shtypur; gjithashtu mund të zbukurohet me një efekt mermeri ose druri. Falë hedhjes së vdesit, petëzuar është shumë e fortë dhe rezistente. Ndonjëherë ky material është i preferueshëm nga druri për prodhimin e majave të tryezave.
Shtë e qëndrueshme dhe ngjyra zgjat me kalimin e kohës pa pësuar asnjë lloj ndryshimi.
Për më tepër, pastrohet lehtë. 

Aspektet pozitive:

- dizajni dhe shkëlqimi
- dritë dhe ekonomike
- ngjyra nuk ndryshon me kalimin e kohës
- ngjyra të pafund të mundshme
- qëndrueshmëri të lartë
- eko-miqësore

Si të pastroni majat e tavolinave të laminuara dhe melaminës:

Për një pastrim të përditshëm mjafton të përdorni një leckë të lagur.
Nga ana tjetër, gjërat për të shmangur janë si më poshtë:
- mos përdorni produkte pastrimi që mund të përmbajnë amoniak, përndryshe sipërfaqja do të bëhet e matte.
- mos e lagni tepër, shumë ujë mund të çojë në infiltrime dhe flluska edhe nëse është mjaft rezistent ndaj lagështisë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në