Ndriçimi - Dritat e Rrugëve

  • Komente :
  • : 5,0
64 Produkte
Viadurini Lighting
lek 37.178,01 lek 51.677,43  - 28%
Viadurini Lighting
lek 43.557,08 lek 60.544,34  - 28%
Viadurini Lighting
lek 35.981,93 lek 44.653,48  - 19%
Viadurini Lighting
lek 144.326,43 lek 200.613,74  - 28%
Viadurini Lighting
lek 28.008,10 lek 33.390,44  - 16%
Viadurini Lighting
lek 79.937,70 lek 102.065,11  - 22%
Viadurini Lighting
lek 82.628,88 lek 109.540,58  - 25%
Toscot
lek 78.143,60 lek 113.328,14  - 31%
Viadurini Lighting
lek 119.906,56 lek 167.051,87  - 28%
Viadurini Lighting
lek 28.606,14 lek 35.284,22  - 19%
Viadurini Lighting
lek 93.293,88 lek 119.707,21  - 22%
Viadurini Lighting
lek 95.985,06 lek 133.661,42  - 28%
Viadurini Lighting
lek 82.628,88 lek 105.852,67  - 22%
Viadurini Lighting
lek 35.981,93 lek 44.653,48  - 19%
Viadurini Lighting
lek 24.619,22 lek 31.297,30  - 21%
Viadurini Lighting
lek 66.581,53 lek 89.107,62  - 25%
Faqe 1 të 2

Dritat e dritave të rregullueshme dhe dritat e vëmendjes për kopshtin tuaj në natyrë, ofrojnë një kontakt të dizajnit modern ose të cilësisë së mirë në shtëpinë tuaj.

Ndër ndriçimet e ndryshme në natyrë që ne ofrojmë në faqen tuaj nuk ka mungesë të postimeve të llambave të kopshtit.
Përsosur për hapësirat private dhe ato kontraktuale, ato janë zgjedhur me kujdes nga stafi ynë për t'ju ofruar vetëm më të mirat e dizajnit italian.

Materialet e përdorura janë të një cilësie të shkëlqyeshme, për të siguruar qëndrueshmëri të mirë me kalimin e kohës. Ju mund të zgjidhni midis posteve të llambave në natyrë pa varrosur prej bronzi dhe qelqi të bardhë për t'i dhënë ndriçimit të kopshtit tuaj një stil të cilësisë së mirë. Forma të thjeshta që kujtojnë farat e shtëpive të porteve të detit.
Kujtimet e kalitjeve janë gjithashtu të disponueshme për postimet e llambës së bakrit ose çelikut të nënshkruar nga Aldo Bernardi në dispozicion në madhësi të ndryshme dhe me lidhje të ndryshme llambë.
Për ata që preferojnë forma më të thjeshta dhe më lineare, ju mund të zgjidhni postime me llamba kopshtesh me një formë klasike cilindrike ose kërpudhe.

Zbuloni të gjithë katalogun në internet dhe zgjidhni ndriçimin më të përshtatshëm për hapësirën tuaj private ose të kontratës në natyrë. Një dizajn unik dhe special i dizajnuar ekskluzivisht për ju. Në rast pyetjesh ose sqarimesh, ju lutemi na kontaktoni në adresën tonë të postës elektronike ose përmes bisedës përkatëse. Stafi ynë do t'ju përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja dhe do t'ju drejtojë gjatë procesit të blerjes sepse është i lehtë dhe i shpejtë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në