Karrige Moderne për Kuzhinën, të Lakuara dhe Komode - Komoditeti Made in Italy

  • :
  • : 5,0
Karriget moderne të kuzhinës me komoditetin më të lartë, të prodhuara në Itali. Materiale me cilësi të lartë për karrige të veshur me susta ose të bëra nga polipropileni në një stil modern.
175 Produkte
Viadurini Living
lek 16.147,02 lek 22.625,76  - 29%
Viadurini Living
lek 17.642,12 lek 24.718,89  - 29%
Viadurini Living
lek 20.233,60 lek 28.307,12  - 29%
Viadurini
lek 23.124,12 lek 32.393,70  - 29%
Viadurini Living
lek 53.823,40 lek 69.970,41  - 23%
Viadurini Living
lek 20.233,60 lek 28.207,44  - 28%
Viadurini Living
lek 15.748,33 lek 22.027,72  - 29%
Viadurini Living
lek 19.535,89 lek 25.416,60  - 23%
Viadurini Living
lek 55.517,84 lek 72.163,21  - 23%
Viadurini Living
lek 14.253,23 lek 19.934,59  - 28%
Viadurini Living
lek 27.808,75 lek 38.872,45  - 28%
Viadurini Living
lek 51.431,24 lek 66.880,55  - 23%
Viadurini Living
lek 67.777,60 lek 88.110,89  - 23%
Viadurini Living
lek 58.508,02 lek 76.050,46  - 23%
Viadurini Living
lek 24.619,22 lek 34.486,85  - 29%
Viadurini Living
lek 55.517,84 lek 72.163,21  - 23%
Viadurini Living
lek 52.627,32 lek 68.375,65  - 23%
Viadurini Living
lek 25.117,59 lek 35.184,56  - 29%
Viadurini Living
lek 72.462,23 lek 94.190,94  - 23%
Viadurini Living
lek 18.140,47 lek 25.316,93  - 28%
Viadurini Living
lek 19.535,89 lek 25.416,60  - 23%
Viadurini
lek 13.057,15 lek 18.339,83  - 29%
Viadurini Living
lek 22.027,72 lek 30.798,94  - 28%
Viadurini Living
lek 18.140,47 lek 25.316,93  - 28%
Viadurini Living
lek 24.818,57 lek 34.686,19  - 28%
Viadurini Living
lek 16.047,34 lek 22.426,41  - 28%
Viadurini Living
lek 15.848,00 lek 17.841,46  - 11%
Viadurini Living
lek 73.658,31 lek 95.785,70  - 23%
Viadurini Living
lek 32.692,73 lek 42.460,67  - 23%
Viadurini Living
lek 20.632,30 lek 28.905,15  - 29%
Viadurini Living
lek 17.642,12 lek 24.718,89  - 29%
Viadurini Living
lek 21.828,38 lek 30.599,59  - 29%
Viadurini
lek 16.047,34 lek 22.426,41  - 28%
Faqe 1 të 4

Karriget moderne të kuzhinës, të stilit të rehatshëm dhe origjinal, të ndërtuara dhe të punuara me dorë në Itali.

Në këtë pjesë do të gjeni një përzgjedhje fantastike të karrigeve të dizajnuara posaçërisht për të pasur një stil modern dhe të pakuptueshëm.
Zgjidhni nga materialet me cilësi të lartë të ofruar dhe jepni një prekje unike dhe të paimitueshme për kuzhinën tuaj: dru, dru tik, plastike, metali, çeliku, hekuri, pëlhura dhe lëkura.

Për informacion ose sqarime të mëtejshme, kontaktoni shërbimin tonë Desk Ndihmë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në